Μετάβαση στο περιεχόμενο

theofilp

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by theofilp

  1. Sta grigora: o sibiestis exei sinithos mia adistasi 40 Watt gia na min pagonei to ladi tou ton xeimona otan einai ektos leitourgias. Sinithos o kataskevastis den to vazei sto Manual oute to ipologizei stin katanalosi!!!
  2. Επειδή παρακολουθώ καιρό το θέμα, αυτό που καταλαβαίνω είναι όταν συζητάτε για εργασία σε Υπανάπτυκτες-Αναπτυσσόμενες εννοείτε μόνο για Πολ.Μηχ. και μόνο για μεγάλα κατασκευαστικά Projekts. Για Ηλεκτρολόγους-Μηχανολόγους Μηχανικούς οι περισσότερες θέσεις είναι σε ανεπτυγμένες χωρες δλδ εκει που υπάρχει η Βιομηχανική Παραγωγή. (Π.χ γύρω από τον Ρήνο, απο Στουτγάρδη μέχρι Ρότερνταμ που είναι και η μεγαλύτερη Βιομ. περιοχή της Ευρώπης) Η εταιρία που δουλεύω τον τελευταίο χρόνο π.χ. έχει αναλάβει την αναβάθμιση του Σιδηροδρομικού δικτύου στη Γερμανία, Projekt 20 δις Ευρώ, και θα προσλάβει Συνολικά 600 Πολιτικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς.. Ολα τα παραπάνω για να καταλήξω ότι εκτός από τα Εργοτάξια στην Μεση Ανατολή υπάρχει και η Βιομηχανία στην Ευρώπη, με ανάλογες Ευκαιρίες.. Τι συνθήκες εργασίας και τι περιβάλλον ζωής θα επιλέξει ο καθένας είναι υποκειμενικό και διαφορετικό για τον καθένα.. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.