Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

spanagop

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by spanagop

  1. ΟΚ ευχαριστώ πολύ, σίγουρα θα φωνάξω κάποιόν να το ελέγξει και δε στηρίζομαι στα forum. Είπα απλά να πάρω μια γνώμη γιατί το να πάρεις κάποιον ηλεκτρολόγο είναι εύκολο αλλά τι τσεκάρει αυτός μια κουβέντα είναι... πολλές φορές πρέπει να διασταυρώσεις απόψεις. Για έναν θερμοστάτη στο παρελθόν είχα πληρώσει τρεις διαφορετικούς τεχνικούς για να καταφέρω να τον συνδέσω.
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Με παραξένεψε γιατι προσπάθησα να σκοτεινιάσω το κατσαβιδι βαζοντας το χέρι μου και τελικα για να ειμαι σίγουρος γι αυτο συνδεσα μια λάμπα. Ωστόσο ειπα να ρωτησω μήπως υπηρχε κατι που χάνω. Παντως διαρροη προς τη γειωση δεν υπαρχει, ο ΔΔ δεν έπεσε. θα μπορουσε να υπαρχει καποια λαθος συνδεση στον πινακα σχετικα με την ασφαλεια ή τον διπολικό διακοπτη ή η γειωση να μην ειναι καλη? και να μην αναψε το δοκιμαστικο? Απλα θέλω να αποκλεισω τις διαφορετικες περιπτωσεις η αλλιως να καλεσω για ππερισσοτερο ελεγχο. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Σε έλεγχο που έκανα στα καλώδια φάσης και ουδετέρου σε έναν ηλιακό/ηλεκτρικό θερμοσίφωνα που έκαψε το θερμοστάτη, το λαμπάκι του δοκιμαστικού κατσαβιδιού δεν άναψε, αλλά μόλις συνέδεσα μια λάμπα τότε αυτή άναψε κανονικότατα ! Τι μπορεί να συμβαίνει? (Το δοκιμαστικό κατσαβίδι δοκιμάστηκε πριν την χρήση σε άλλη πρίζα του σπιτιού και το λαμπάκι άναβε κανονικά υποδεικνύοντας την φάση).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.