Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

katerina_ser

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by katerina_ser

  1. Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η αίτηση δεν υπάρχει καν η δυνατότητα να ανέβει κάποιο αρχείο σε άλλη καρτέλα πέραν αυτής των "Δικαιολογητικών". Το θέμα σου πρέπει να έχει να κάνει με το αρχείο pdf που ανέβασες, το οποίο για κάποιοο λόγο δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα (έχει συμβεί και σε μένα). Απ' ότι έχω καταλάβει, αν όταν ανεβάζεις το αρχείο ο τίτλος που σου βγάζει η πλατφόρμα δεν περιλαμβάνει και νούμερο π.χ. "Attachment_3.pdf" σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο. Δοκίμασε να το ξανασκανάρεις και να το ανεβάσεις.
  2. 1. Ναι τότε. 2. Είσαι οκ, δεν είναι ειδική περίπτωση. 3. Δεν απαιτούνται αλλαγές στα υπόλοιπα δικαιλογητικά.
  3. Σε αντίστοιχη περίπτωση προχώρησα χωρίς ανάκληση του Α' ΠΕΑ, απλώς στο τέλος, στην καρτέλα Δικαιολογητικά ανήρτησα μια Υ.Δ. όπου ανάφερω ότι στο Α' ΠΕΑ καταχωρήθηκε λάθος η διεύθυνση, καθώς και Βεβαίωση Ταυτοποίησης Ακινήτου από το Δήμο με τη σωστή διεύθυνση. Η συγκεκριμένη αίτηση έχει ελεγχθεί επιτυχώς και έχει δοθεί εντολή για τελική εκταμίευση.
  4. Ευχαριστώ πολύ, κι εγώ προς μια τέτοια λύση κατευθυνόμουνα ελπίζοντας να γίνει αποδεκτή κατά τον τελικό έλεγχο.
  5. Μάλλον δεν το διατύπωσα τόσο ξεκάθαρα.. έκοψε άλλο παραστατικό για την τοποθέτηση στο οποίο δεν ξεχωρίζει τις 2 παρεμβάσεις
  6. Θα ήθελα να παραθέσω περίπτωση στην οποία ο ανάδοχος - προμηθευτής κουφωμάτων και προστατευτικών ρολών κατά την τιμολόγηση καταχώρησε στο ίδιο παραστατικό την εργασία τοποθέτησής τους χωρίς να ξεχωρίζει το ποσό που αντιστοιχεί στην τοποθέτηση κουφωμάτων και το ποσό που αντιστοιχεί στην τοποθέτηση των ρολών. Ως αποτέλεσμα, αν το κόστος τοποθέτησης αποδοθεί στη μία (κουφώματα) ή στην άλλη κατηγορία παρέμβασης (ρολά) να υπερβαίνει μαζί με τα υλικά την τιμή μονάδας ανά τ.μ. (ανώτατο όριο δαπάνης) που είναι επιλέξιμη από το πρόγραμμα και να απαιτείται η καταβολή με ίδια κεφάλαια της διαφοράς που προκύπτει. Επισημαίνεται ότι μετά από επικοινωνία με τον ανάδοχο - προμηθευτή με ενημέρωσε ότι δε γίνεται να ακυρωθεί ή διορθωθεί το παραστατικό παροχής υπηρεσιών. Οπότε το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα θεωρηθεί ορθό κατά τον έλεγχο την αίτησης για τελική εκταμίευση, η καταχώριση στο πληροφοριακό σύστημα του συγκεκριμένου παραστατικού παροχής υπηρεσιών να γίνει και στις δυο παρεμβάσεις επιμερίζοντας το ποσό που αναγράφεται σε αυτό, με τρόπο ώστε να διατηρείται το ανώτατο όριο κόστους ανά κατηγορία παρέμβασης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.