Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Kostaras

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Kostaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Κάτι τελευταίο,στην επαγγελματική σας πορεία χρειαστήκατε κάποια γλώσσα προγραμματισμού?Είναι μύθος αυτό που λένε αρκετοί,ο προγραμματισμός χρειάζεται παντού?
  2. Συνάδελφοι ο ΕΛΟΤ HD 384 είναι για εγκαταστάσεις μικρότερες των 1000Volt.Υπάρχει κάποιο πρότυπο για μέση τάση π.χ. υποσταθμούς 20 kv-400 v ?
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Μιας και έχω αρκετό χρόνο στη διάθεσή μου θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους ενεργειακούς ηλεκτρολόγους-μηχανολόγους μηχανικούς ποια γλώσσα προγραμματισμού βρήκαν μπροστά στην επαγγελματική τους καριέρα και έπρεπε να την μάθουνε.Επίσης σε δουλειές ηλεκτρομηχανολογικού περιεχομένου τι θέμα προγραμματιστικό μπορεί να προκύψει.(Σημειωτέον,έχω κάποιες γνώσεις από PLC και matlab από τις προπτυχιακές σπουδές) Χρειάζεται από ενεργειακό να ξέρει να προγραμματίζει embedded C π.χ. ας πούμε,γιατί πολύ παίζει,αλλά δεν έχω ιδέα αν έχει σχέση με την αγορά εργασίας ή αν είναι τα γραφικά ακαδημαΪκά... Ή κάποια γλώσσα για δημιουργία GUI που να κάνει συγκεκριμένους υπολογισμούς. Ευχαριστώ και καλό καλοκαίρι.
  4. φίλε Νικόλα ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά όπως και ο συνάδελφος πιο πάνω δεν μπορώ και εγώ να εντοπίσω πού ακριβώς στο HD384 βρίσκεται και για πολυκατοικίες οκ,ας πούμε 0.7...για τα γραφεία που έχουν προαναφερθεί και όλοι οι υπολογιστές,τα φώτα και ο κλιματισμός δουλεύουν στο φουλ,πώς πάει η δουλειά?
  5. φίλοι μου θα κάνω μια ανασκαφή και θα επαναφέρω το αρχικό ερώτημα του συναδέλφου τελικά υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος υπολογισμού του συντελεστή ταυτοχρονισμού προκειμένου να διαστασιολογήσουμε γενικό διακόπτη και γενική ασφάλεια σε υποπίνακα διαμερίσματος,όσο και γενικού διακόπτη και γενικής ασφάλειας στο γενικό πίνακα της πολυκατοικίας? κάποιοι ενδεικτικοί πίνακες που ανάλογα με το είδος της εγκατάστασης να σου δίνουν και έναν πρακτικό συντελεστή ταυτοχρονισμού? αν κάποιος ξέρει από το τί παίζει στην πιάτσα,παρακαλώ να βοηθήσει
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.