Μετάβαση στο περιεχόμενο

Proakisn

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Χίος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

793 profile views
  • Charlie

Proakisn's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ακριβός τις ιδιες απορίες εχω και γω. ΟΑ κατεδαφισης δεν μπορω να εκδόσω γιατι δεν εχω κτισμα & φωτογραφιες, οποτε τη δεδομενη στιγμη και αφου δεν εχει διευκρινιστει το θεμα σκεφτομαι να παω την κατεδαφιση με αναλυτικο προυπολογισμο και να ξεμπερδευω..
  2. Αποτυπώνω την πραγματικότητα εννοείται αυτο. Βεβαίωση οτι δεν εχει αυθαίρετα θα έδινες κανονικα δηλαδη;;
  3. Καταρχας Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεισ. Η αποτύπωση μου σιγουρα θα ειναι ένα αδόμητο οικόπεδο. Το θεμα ειναι οτι απο το συμβόλαιο του 1985 προκύπτει οτι εχει γίνει παράνομα κατεδάφιση κτίσματων τα οποία δεν εχω στοιχεία για την νομιμότητα τους(οικοδομικές άδειες), ξερω μονο οτι ηταν παλαιά. Στον νόμο δεν αναφέρεται αυτή η περίπτωση. Εχει μονο το άρθρο 106 παρ 4 στο οποιο ομως δεν μπορω να μπω Γιατι δεν εχω έκθεση αυθαίρετου. Όποτε σκέφτομαι να τα δηλώσω προς ρύθμιση και παω την κατεδάφιση με αναλυτικό...
  4. στο Ε9 δεν υπαρχει. σωστα αλλα αφου το συμβολαιο δειχνει μεσα κτισματα?
  5. Σε οικοπεδο εντος οικισμου κατα την αποτύπωση δεν υπήρχε κτισμα. Ωστόσο σε συμβόλαιο του 1985 υπαρχει τοπογραφικο, που περιγραφει την υπαρξη ισογειου παλαιου κτίσματος 70μ2 και αποθηκης 30μ2 (για τα οποία δεν υπάρχει οικ.αδεια) τα οποία κατα δήλωση το ιδιοκτήτη εχουν κατεδαφιστει το 2004 και αυτο αποδεικνυεται απο αεροφωτογραφιες κατόπιν δικης μου έρευνας. Αυτην τη στιγμη θελω να το περασω στον νέο νομο για να δώσω βεβαιώση. πως θα περασω την αυθαιρεσια αυτη? Σκεφτομαι να το κανω βαση του αρθρου 100 παρ 5 του 4495/17. εχει καποιος αντιμετωπιση παρόμοια περιπτωση?
  6. Οπότε αν το δω σαν κατεδάφιση πάω με άδεια δόμησης και αν το δω σαν αλλαγή διαρρύθμισης χωρίς να επηρεάζω τον φερον οργανισμό του κτιρίου πάω με άδεια μικρής κλίμακας? αν κατάλαβα καλά...
  7. Είχε βγει μια άδεια για αλλαγή διαρρύθμισης το 85' και περιλάμβανε και κατασκευή παταριου.
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θέλω να καθαιρέσω ένα πατάρι από ένα κατάστημα, του οποίου οι κολώνες είναι κυρισια μεταλλικά. Ο φέρον οργανισμός του κτιρίου δεν επηρεάζεται. Με καλύπτει άδεια μικρής κλίμακας ή χρειάζεται οπωσδήποτε άδεια δόμησης?
  9. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Didonis. Σε περίπτωση που δεν νομιμοποιηθούν γιατί είναι σε άλλες οριζόντιες και οχι σε αυτή του εργοδότη μου , θα είναι σαν να κάνω καταγγελία στους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας ? γιατί με το πέρας τον εργασιών θα γίνει αυτοψία απο ελεγκτή δόμησης.
  10. Καλήμερα συνάδελφοι, είμαι νέος στο επάγγελμα και πρόκειται να κάνω μια αλλαγή στις όψεις ισογείου καταστήματος πενταώροφης οικοδομής και θέλω να βγάλω μια άδεια δόμησης και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: στο υπαίθριο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας έχει γίνει ένα λεβητοστάσιο το οποίο έχει κλειστεί παράνομα, και άλλη μια παράνομη προσθήκη πάλι στο ισόγειο. Τι κάνω σε αυτήν τη περίπτωση? Στο τοπογραφικό που θα κάνω θα τα εμφανίσω κανονικά σαν αυθαίρετες κατασκευές?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.