Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

TitosP

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

622 profile views

TitosP's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα. Μπορει καποιος να επισυναψει ή να γραψει αναλυτικα μια τεχνικη περιγραφη αυτοματου συστηματος πυρανιχνευσης. Μια απλη τεχνικη περιγραφη 1 ζωνης, οχι κατι σπουδαιο, για ενα Α' οροφο (θα μπουν 2 ανιχνευτες σε 2 αιθουσες) μιας 3οροφης οικοδομης. Ευχαριστω.
  2. Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφους Θα μπορούσε κάποιος αν μου πει αν το έντυπο για μελέτη πυρασφάλειας σε νεόδμητα εκπαιδευτήρια (αρθρο7-εκπαιδευτηρια) είναι ίδιο (όσον αφορά την φόρμα συμπλήρωσης) με αυτό των χώρων συνάθροισης κοινού? Ρωτάω γιατί δεν έχω κάποιο πρόγραμμα ακόμα(4M,TiSoft<Κλπ) και έτσι θέλω να δω αν αυτά που υπάρχουν στο site της πυροσβεστικής με καλύπτουν. Ξαναέγραψα το θέμα αυτό γιατί το είχα γράψει με κεφαλαία γράμματα και δεν ήξερα πως απαγορευόταν, και επομένως δεν είχα πάρει καμία απάντηση.
  3. καλησπέρα και από εμένα. ξέρω ότι ο συνάδελφος έχει όλη την καλή διάθεση να δώσει free το πρόγραμμα αυτό, αλλα εγώ όταν κλικαρω τις σελίδες που μας δίνει μου βγάζει μήνυμα 'ή σελίδα που πατήσατε δεν υπάρχει-ελέγξτε ξανά το url- βεβαιωθείτε μήπως το έχει διαγράψει ο διαχειριστής'. ξέρετε κάτι γι αυτό? ευχαριστώ. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Έγινε διόρθωση απο την ομάδα συντονισμού. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis
  4. Υπάρχει τακτοποιημένος Η/Χ με ν.3843/10 (περαιωμένη διαδικασία), θέλω να βγάλω βεβαίωση. Θα μπω στο Ν.4178/13 κ θα βγάλω κατευθείαν βεβαίωση; Χρειάζεται να γράψω κάτι στην τεχνική έκθεση;
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ. Τ.Ε ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 35ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ''ΕΤΟΙΜΗ'' ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ(24) ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΛΑΔΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΚΛΠ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΣΕ ΤΕΙ-ΑΕΙ-ΚΟΛΛΕΓΙΟ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.