Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ALDEBARAN

Members
  • Περιεχόμενα

    63
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by ALDEBARAN

  1. Δεν ξερω αν υπαρχει ιος αλλα απο οταν το εγκατεστησα το GPS του τηλεφωνου μου σταματησε να λειτουργει . Ενω βλεπει δορυφορους δεν μπορει να φιξαρει θεση. Αν και το απεγκατεστησα δεν επενηλθε
  2. Μπορει καποιος να ανεβασει μια υποδειγματικη μελετη οριοθετησης ρεματος συμφωνα με τις νεες προδιαγραφες ?
  3. ALDEBARAN

    AllInOne

    Δεν εγκαθισταται καθολου .
  4. Ειναι κωδικοποιηση της παλιας αποφασης με τις βελτιωσεις ή ειναι νεος εξαρχης με αλλαγη του τροπου υπολογισμου και συντελεστων?
  5. Ειναι σωστο το αρχειο? . Γιατι το βαζω στο autocad και εχει μεγαλες αποκλισεις
  6. Οποιος ανεβαζει αρχεια ας μην τα βαζει κλειδωμενα ή να δινει τον κωδικο προσβασης
  7. φιλε Θεοχαρη το ε-μαιλ μου ειναι [email protected] και να σου στειλω ακριβως οιυ συνεβη με το χαρτη της ΓΥΣ - το χαρτη του ΓΠΣ που ευτυχως ακομη δεν εγκριθηκε και επιγεια αποτυπωση στην ιδια θεση σε κλιμακα 1:1000 απο το 1962 - Ο μελετητης του ΓΠΣ Παργας (Χατζηγιαννης) οταν του το ειπα οτι ουδεποτε υπηρχε ρεμα στην θεση αυτη αρνηθηκε να απαντησει

  8. τα διαγράμματα της ΓΥΣ είναι σημαντικό και μη αμφισβητήσιμο στοιχείο η χρήση αεροφωτογραφιών και η απλή στερεοσκοπική μελέτη τους μπορεί να βοηθήσει σημαντικά

  9. Σε χαρτη της ΓΥΣ φαινεται οτι υπαρχει ρεμα πιθανον απο λαθος στην φωτοερμηνεια (στην πραγματικοτητα υπαρχει μονο ενα μονοπατι αναμεσα σε ελαιοδενδρα). Ερχεται ο μελετητης του ΓΠΣ και οριζει οτι αυτο ειναι ρεμα και οριζει ζωνη ρεματος εκατερωθεν και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας (συγνωμη ρεμα)
  10. Πρεπει να ειναι καλη εφαρμογη αλλα δεν βλεπω πουθενα σημειο 1 και σημειο 2 αρα δεν λειτουργει
  11. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιος νομος εγκυκλιος διαταξη που να προσδιοριζει τα επι μερους ποσοστα που απαρτιζουν το εργολαβικο οφελος 18% ή 28% για τα δημοσια εργα.
  12. Ειπα επισυναπτω την εικονα αλλα δεν το εκανα Αυτη ειναι η εικονα .
  13. Μετα απο καποια καταρευση του υπολογιστη μου και νεα εγκατασταση του λειτουργικου συστηματος εχω ενα προβλημα με τα hatch του AUTOCAD . Στο PREVIEW που γινεται η επιλογη δεν εμαφανιζονται σωστα εμφανιζονται μεγενθυμενα με αποτελεσμα να ειναι αδυνατη η αναγνωριση τους. Σε πολλες περιπτωσεις εμφανιζεται ενα μαυρο κουτι . Δεν εχει καμμια σχεση με την κλιμακα (scale) γιατι αυτη δεν επηρεαζεται. Το προλημα ειναι στη επιλογη γιατι ειναι αδυνατη η αναγνωριση. Μπορει καποιος να βοηθησει ? Για βοηθεια επισυναπτω την εικονα-
  14. 342 downloads

    Τα αποχετευτικά συστήματα με υποπίεση είναι κατάλληλα για αραιοκατοικημένους οικισμούς σε περιοχές χωρίς ανάγλυφο με βραχώδες υπέδαφος ή με υψηλό υπόγειο ορίζοντα. Για παράδειγμα, οικισμοί που αναπτύσσονται με μέτωπο την ακτογραμμή της θάλασσας ή μιας λίμνης θεωρούνται ιδεώδες πεδίο εφαρμογής αυτών των συστημάτων, των οποίων η χρήση επεκτείνεται και σε μη οικιστικές εγκαταστάσεις, όπως σε μαρίνες. Τα βασικά πλεονεκτήματά τους είναι παρόμοια με αυτά των προηγούμενων συστημάτων. Επιπλέον, έχουν τα πλεονεκτήματα: (α) της εξασφάλισης αερισμού των υγρών αποβλήτων και της εξάλειψης του προβλήματος των οσμών, (β) της εισαγωγής του συνόλου των στερεών υλικών στο σύστημα χωρίς τον κίνδυνο των καθιζήσεων και της εξάλειψης του προβλήματος της διαχείρισης της σηπτικής ιλύος ανά δεξαμενή και (γ) της απλής μηχανικής λειτουργίας των ιδιωτικών συνδέσεων χωρίς ενεργειακή τροφοδοσία, άντληση ή άλεση. Είναι, ωστόσο, ευαίσθητα συστήματα εξ αιτίας της πολύπλοκης υδραυλικής λειτουργίας τους και των σημαντικών διαταραχών που μπορούν να επιφέρουν σε αυτή τυχόν βλάβες του δικτύου.
  15. Δίπλα στα downloads υπαρχουν οι προδιαγραφες της δασικης οδοποιιας . Εκει θα βρεις την απαντηση
  16. Η λεκανη ηρεμιας αφορα εργο διευθετησης ρεματος . Αρα θα πρεπει να προηγηθει η οριοθετηση του ρεματος οποτε με βαση τις αποστασεις απο τις οριογραμμες ρεματος θα κινηθεις
  17. Οπως γνωριζετε η δαπανη της ιδιωτικης συνδεσης δεν ειναι επιλεξιμη δαπανη για τα εργα που συγχρηματοδοτουνται αρα στην πραξη δεν μπορει να τοποθετηθει στα πλαισια της εργολαβιας ουτε ταυ ουτε σαμαρι. Συνεπως απο ιδιους πορους δημοπρατειται μια δευτερη παραλληλη εργολαβια για την κατασκευη των συνδεσεων διαφορετικα ας προσπαθησει οποιοσδηποτε να τοποθετησει ταυ σε αγωγο αποχετευσης . Η λυση του σαμαριου μπορει να μην ειναι η καλυτερη (προσωπικα πιστευω πως η σειρα 41 εχει πολλα μειονεκτηματα) αλλα ειναι η μονη που μπορει να κατασκευαστει εκ των υστερων.
  18. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (NOMOΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3463/2006) Άρθρο 213 Λοιπές επεμβάσεις στην ιδιοκτησία 1. Οι κύριοι ή κάτοχοι κτημάτων και οικοπέδων υποχρε− ούνται να ανέχονται τη διενέργεια δοκιμαστικών γεω− τρήσεων και εκσκαφών μέσα σε αυτά από το Δήμο ή την Κοινότητα ή τις δημοτικές και κοινοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, όταν προβλέπεται τούτο από τεχνική ή γεωλογική μελέτη ή έκθεση για την ανεύρεση υδάτων, καθώς και την αξιοποίηση υφιστάμενων πηγών ή την τοποθέτηση σωλήνων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης.
  19. Κοιταξε στην ΟΜΟΕ - ΑΣΥΕΟ Οδηγίες Μελετών Οδικών Έργων Αποχέτευση - Στράγγιση Υδραυλικά Εργα Οδών στο τελος εχει καποια σχεδια φρεατιων
  20. Η ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΘΟΛΩΝΕΙ Εψαχνα να βρω καποιες αποφασεις του ΥΠΕΣ δυστυχως ομως μεσα στην πληθωρα που υπαρχει γιατι πολλες δημοσιευονται με ενα γενικο τιτλο και θα επρεπε να τις κατεβασω ολες με τον συγκεκριμενο τιτλο καταλαβα οτι η διαυγεια θολωνει. Τι θολωνει ? 1) Σαν μετρο που δεν εχει αποτελεσματικοτητα 2) Θολωνει τα ματια ολων μας και δεν βλεπουμε αυτα που πρεπει να δουμε τα μετρα που παιρνονται συνεχως σε βαρος μας Αν υπαρχει και αλλη ερμηνεια ακομη την δεχομαι παντως σαν μετρο δεν ειναι αποτελεσματικο.
  21. O ογκος ολων αυτων που δημοσιευται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ εχει σαν αποτελεσμα να μην μπορεις να την παρακολουθησεις. Ηδη μεσα σε δυο μηνες και υπαρχουν χιλιαδες εγγραφα μεσα σε ενα χρονο θα εχει γινει σκουπιδαριο. Ειδα αναρτηση δαπανης για 12 € για ταξι . ΕΛΕΟΣ ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.