Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΕΛΗ30

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ΠΕΛΗ30's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. η τακτοποιηση του ισογειου εχει γινει για τα 2τμ αυθαιρετα που εχει. Το ζητουμενο ειναι στην αδεια αποπερατωσης. Φυσικα ειναι το επομενο σταδιο και το οποιο εχει ηδη ξεκινησει.Δεν μπορω ομως να παρω την αποπερατωση , να αφησω τον πελατη να κανει τις εργασιες και στο τελος να του πω οτι δεν θα παρει ρευμα γιατι δεν ειναι φτιαγμενη η σκεπη. Πρεπει να λυθει το θεμα πριν μπει σε εξοδα ο ιδιοκτητης . ΔΕΝ μπορω να παρω ρευμα λογω τακτοποιησης, γιατι η αυθαιρεσια που εχει τακτοποιησει ειναι 2τμ. Η ΔΕΗ σου δινει ρευμα μονο για τα τακτοποιημενα οποτε σε τουτη την περιπτωση δεν θα δωσει ρευμα σε 100μ2 νομιμο γιατι τακτοποιησες και 2 μ2 αυθαιρετο . Σε αυτη την περιπτωση σου ζηταει και την σφραγιδα της πολεοδομιας για τη ρευματοδοτηση του νομιμου.Το εχω ξανααντιμετωπισει. Εχω πελαγωσει. Δε μπορει να ειναι δεσμιο το ισογειο του Αοροφου λογω σκεπης! δεν προκειται μ αυτο τον τροπο να αποπερατωθει το ισογειο ποτε!!
  2. ο Α οροφος πηρε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ρευμα (σφραγισμενη η ΟΑ για ρευμα στον Αοροφο) διοτι το ισογειο και η σκεπη δεν ειχαν περαιωθει και η οικοδομικη αδεια εχει παραταση ισχυος μεχρι αποπερατωσεως.Αρα μπορουσε τοτε ο Α οροφος να παρει ρευμα σαν αποπερατωμενο τμημα μιας αδειας που συνεχισε να ειναι σε ισχυ.Τωρα ομως, σου λεει η πολεοδομια, αν δωσω ρευμα και στο ισογειο η σκεπη δεν προκειται να κατασκευαστει ποτε!Και επισης οπως το ισογειο εχει αυθαιρεσιες εχει και ο Α οροφος οποτε αν πιασουμε το θεμα της σκεπης θα πρεπει να τακτοποιησει και ο Αοροφος.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΚΕΠΗ!!!
  3. Συναδελφοι χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Σε διωροφο που εχει ανεγερθει με οικοδομικη αδεια του 1992 σε οριοθετημενο οικισμο εχει παρει ρευμα ο Α οροφος. Το ισογειο βρισκεται στα μπετα και δεν εχει κατασκευαστει η στεγη ( υποχρεωτικη στους οριοθετημενους). Η οικοδομικη αδεια εχει παρει παραταση ισχυος μεχρι αποπερατωσεως του κτιριου. Σημερα ο καθε οροφος ειναι διαφερετικου ιδιοκτητη και ο μηχανικος της αρχικης αδειας ειναι συνταξιουχος. Ο ιδιοκτητης του ισογειου θελει να νομιμοποιησει τα αυθαιρετα του ισογειου και να τον αποπερατωσει και να παρει ρευμα φυσικα. Η οικεια πολεοδομια μου λεει οτι για να παρει ρευμα το ισογειο πρεπει να κατασκευαστει και η στεγη εφοσον στους οριοθετημενους ειναι υποχρεωτικη. Ομως ο ιδιοκτητης του Α οροφου δεν συμφωνει στην κατασκευη της στεγης . Ξερετε κατι που θα με βοηθησει να λυσω το προβλημα του ισογειου? Η πολεοδομια δεν δεχεται να δωσει ρευμα στο ισογειο "πατωντας" στο οτι η αρχικη αδεια θα συνεχισει να ισχυει μεχρι να κατασκευαστει και η σκεπη μιας και οπως προειπα εχει παραταση ισχυος επ αοριστον.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.