Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

mpalie

Members
  • Περιεχόμενα

    32
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

mpalie last won the day on Ιούλιος 23 2013

mpalie had the most liked content!

Contact Methods

  • Website
    https://www.linkedin.com/pub/manolis-palierakis/44/810/949

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Ζωγραφική , φωτογράφιση τοπίων, σύνθεση στίχων.
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

649 profile views

mpalie's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

11

Φήμη στην κοινότητα

  1. Προκειται για μια εργασια το συγκεκριμενο. Οποτε τα χρηματα δεν υπαρχουν σαν παραμετρος. Ακομα η θεμελιωση δεν εξεταζεται στο συγκεκριμενο. Το μονο που μας επηρεαζει ειναι το βαρος, και το γεγονος οτι το καθε φορτηγο μπορει να μεταφερει μεχρι ενα συγκεκριμενο φορτιο (σε τόνους).
  2. αυτες ειναι οι λυσεις που σκεφτηκα (1η εικονα), ομως παιρνω τεραστιες δυναμεις στις κολωνες (25000 kN, πρεπει να προσθεσω σε μερικες κολωνες φλαντζες για επιπλεον αντοχη σε θλιψη) Κατα τα αλλα υπαρχει και αυτη η λυση, την οποια ομως δεν ξερω πως να την εφαρμοσω: https://www.google.co.uk/search?q=cannon+street+london&espv=2&biw=1366&bih=653&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwi368WR57HLAhUD0xQKHQJqByIQ_AUICCgD#imgrc=vgIA-NrjzeCo-M%3A
  3. Το θέμα ειναι πως δεν μπορω να αλλαξω θεση στις κολωνες της κατοψης. Ουτε να προσθεσω αλλες.
  4. Καλησπερα, θα ηθελα την αποψη σας για το πως μπορω να στηριξω τον προβολο της παρακατω κατοψης.Προκειται για 9 οροφο κτιριο. Η σκιασμενη περιοχη θα ειναι προβολος επειδη περναει απο κατω τουνελ. Προκειται για μεταλλικη κατασκευη με πλακα απο μπετον 14 εκ. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Απλά όταν λέει π.δ στην ουσία είναι ο ελληνικός κανονισμός; Ή μπορει και να είναι ένας κανονισμός άλλης χώρας;
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιο πρότυπο μελέτης παθητικής πυροπροστασίας σε μια μεταλλική κατασκευή (βιομηχανικό κτίριο κατά βάση). Ή αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο link κτλ. Έχω βρεί κάποια αρχεία για το πως γίνεται στην Ελλάδα η μελέτη αλλά λέει σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα αν δεν κάνω λάθος. Αυτό πάνω σε ποιούς κανονισμούς στηρίζεται; Τα ρωτάω όλα αυτα γιατί αυτή τη στιγμή γράφω τη διπλωματική μου και θέλω να βρώ στοιχεία μιας τέτοιας μελέτης, κατα προτίμηση με τον Γερμανικό κανονισμό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Παιδιά έπειτα από έρευνα βρήκα ότι η φωτιά του Ευρωκώδικα δίνεται ως η θερμοκρασία αερίου από τον τύπο θg=20+345*log(8t+1) ,όπου t=min. Από το site που ανέφερε ο συνάδελφος υπάρχουν πληροφορίες στη σελίδα 15.
  8. Καλησπέρα. Θα ήθελα αν έχει κάποιος να μου δώσει την καμπύλη φωτιάς(θερμοκρασία-χρόνος) του ευρωκώδικα για τις μεταλλικές κατασκευές. Αν υπάρχει και πινακοποιημένη ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα αν έχει κάποιος υπόψιν του ένα κατάλογο με τις ιδιότητες των πυροπροστατευτικών βαφών που χρησιμοποιούνται σε μεταλλικό σκελετό. Συγκεκριμένα όταν λέω ιδιότητες εννοώ 1) Συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας 2) πυκνότητα 3) ειδική θερμότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Απλά δεν καταλαβαίνω στο μέσον της τεγίδας όπου θα έχω έλασμα, τότε που θα το βάλω; Αν το βάλω κάτω από το κάτω πέλμα της IPE τότε δε θα μου βγεί συνεπίπεδο. Αν το βάλω πάνω από το κάτω πέλμα της IPE τότε θα μου βγεί συνεπίπεδο. Δεν ξέρω όμως αν είναι σωστό αυτό! Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!
  11. Η απόσταση ζευκτών είναι 7,5 μέτρα. Το ζευκτό στο κάτω πέλμα δεν το πήγα μέχρι το τέλος γιατί δεν το έχω τελειώσει σε αυτό το σημείο. Ναι έχω λάβει υπόψιν τις αξονικές. Στο ζευκτό θα βάλω ένα έλασμα στο άνω πέλμα και από εκεί θα φεύγει ο Α/Σ. Το θέμα μου είναι στην τεγίδα το έλασμα πού να το βάλω ώστε να αποφύγω το γεγονός να μην είναι συνεπίπεδα. Μπορώ πχ να βάλω το έλασμα στο κάτω πέλμα της τεγίδας από την εσωτερική πλευρά της διατομής;
  12. Καλησπέρα συνάδελφοι θα ήθελα μια βοήθεια. Ο αντιανέμιος σύνδεσμος οροφής πατάει πάνω στις τεγίδες; Ή πάνω στο ζευκτό; Και αν πατάει πάνω στο ζευκτό, τότε στο μέσο της τεγίδας πώς θα περάσει ο Α/Σ; Μιλάμε για Α/Σ LNP. Παραθέτω την όψη του ζευκτού που έχω και την κάτοψη του ζευτκού που θέλω να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  13. Βέβαια είναι λίγο αργά αλλά σίγουρα θα φανεί χρήσιμο σε κάποιον που θα ψάχνει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.