Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Saipa

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Saipa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ?
  2. Κυρίες και κύριοι τίποτα δεν είναι τυχαίο ! Καλά μας κάνουω Γερμανοί Άγγλοι Πορτογάλοι. Απαράδεκτα πράγματα για το 2018. Έχουμε ξενυχτήσει και έχουμε φορτωθεί αυτό το διάστημα σε μεγάλο βαθμό. Ένας τρόπος λειτουργίας και άσκησης του επαγγέλματος <<άρπα .....>> που μας μειώνει στην κοινωνία.
  3. Πόσες εργατοώρες έχουν χαθεί με αυτή τη διαδικασία ? Αν έρθεις κάποιος από άλλη χώρα θα γελάει με την κατάσταση που επικρατει !
  4. Στην περίπτωση αλλαγής χρήσης αναφέρεται: Εισάγουμε τα δεδομένα της παλιάς χρήσης στο πρόγραμμα και εκτυπώνουμε τον προϋπολογισμό. 2. Μηδενίζουμε. 3. Εισάγουμε τα δεδομένα της νέας χρήσης στο πρόγραμμα και εκτυπώνουμε τον προϋπολογισμό. 4. Μηδενίζουμε. 5. Υπολογίζουμε στο χέρι την διαφορά των προυπολογισμών (Νέα - παλιά χρήση) 6α Εάν η διαφορά είναι αρνητική, τότε υπολογίζουμε αμοιβές αποτύπωσης, με τα δεδομένα της νέας χρήσης. 6β. Εάν η διαφορά είναι θετική, τότε εισάγουμε το σύνολο της επιφάνειας και τη διαφορά των προϋπολογισμών στην αριστερή στήλη, κατηγορία "αλλαγή χρήσης". Η επιφάνεια δεν επηρεάζει τους υπολογισμούς, όμως είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του xml. Εάν έχουμε μόνο αλλαγή χρήσης χωρίς άλλες εργασίες επιλέγουμε "ΝΑΙ" στον έλεγχο αρχιτεκτονικής μελέτης. Είναι ορθό? ή ισχύει το αντίστροφο?
  5. Προ ημερών υπάλληλος πολεοδομίας μου γνωστοποίησε πως έχουν λάβει εγκύκλιο για την καταβολή του ΤΕΕ στην Εφορία και όχι στην Εθνική Τράπεζα. (Θα ζητήσω την εγκύκλιο). Μέσα από την αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 24 Αθήνα, 18-6-2013 Αριθ. Πρωτ. Δ17α/180/3/ΦΝ 463. Έχουμε κάποια τελική απάντηση ?
  6. Γεια σας.θα ήθελα να κάνω ένα ερώτημα που με καίει! άρτιο κ οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου άλλα εντός ζώνης οικισμού προϋφισταμενου του 1923 κατά παρέκκλιση (εκτασης 2700) ως προϋφισταμενο του 1977. Γνωρίζει κάνεις αν έχει περάσει ή πρόκειται να περάσει νομοσχέδιο που να καταργεί τις παρεκκλίσεις στα εκτός σχεδίου και όπως συνεπάγεται θα είναι και το παραπάνω αγροτεμάχιο μη οικοδομήσιμο? Παρατήρηση: γράφουμε με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διάβασε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, GRTOPO
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.