Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρία Π.

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Μαρία Π.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω και ακόμη μία δήλωση που ο κύριος χώρος είναι 113 και το υπόγειο είναι 45.. στο ΠΕΑ έχω δηλώσει 113 ωφέλιμη και 158 συνολική... Στο πεδίο του συστήματος Επιφάνεια κύριων χώρων ακινήτου * λοιπόν δε πρέπει να βάλω το 113?? Γιατι υποψιάζομαι οτι αν το βάλω θα με πετάξει εκτός πάλι...
  2. κι εμένα το ίδιο..έχω βάλει 88τμ ωφέλιμη και 99τμ συνολική στο ΠΕΑ και στο σύστημα έχω βάλει επιφάνεια κύριων χώρων 88 και μου βγάζει οτι δε μπορεί να προχωρήσει η αίτηση διότι δε συνάδουν τα στοιχεία... και τι κάνουμε τώρα..? ανάκληση ΠΕΑ και άγιος ο θεός? αλλαγή στο Ε9?
  3. Διόρθωσες το Ε9 σήμερα? ε λογικά δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα ε?
  4. Βρε παιδιά λύστε μου μία απορία γιατί θα τρελαθώ..δεν μ'αφήνει να προχωρήσει δικιά μου αίτηση λόγω Μη επίτευξης ενεργειακού στόχου!!!!Και η κλάση που ανέβηκε το ακίνητο μετά τις 2 παρεμβάσεις είναι Α+ (πραγματικά κι εγώ απόρησα) από Ε! Δεν είναι δυνατόν να μη πετυχαίνετε 70% εξοικονόμηση.. Επίσης μου δημιούργησε θέμα με το έντυπο παρεμβάσεων αλλά δ γράφει γιατί ακριβώς.. Έτυχε και σε κάποιον ακόμη?
  5. Νομίζω ζητάει στοιχεία τράπεζας δικαιούχου -για κατάθεση ποσών κλπ-
  6. Συγνωμη που επιμένω αλλά για να το διευκρινίσω μία και καλή.. Στο πεδίο Τετραγωνικά μέτρα ακινήτου (βάσει οικοδομικής άδειας) * βάζω το σύνολο κύριων και βοηθητικών χώρων του Ε9? Στο πεδίο Επιφάνεια κύριων χώρων ακινήτου * βάζω μόνο τους κύριους χώρους οκ....
  7. Ναι αυτό εννοούσα. Αν είναι ανήλικο και δε κάνει φορολογική. Δεν υπάρχει κάποιο πεδίο που να αναγράφεται το σύνολο των δηλωθέντων εισοδημάτων αν κατάλαβα.. Απλά κάνουν τη πρόσθεση αυτοί? Και μπορεί παρακαλώ πολύ πολύ να μου απαντήσει κάποιος αν ξέρει αν πρέπει σε κάποιο -οποιοδήποτε πεδίο- που αναγράφουμε τετραγωνικά πρέπει να διαχωρίσουμε ωφέλιμη επιφάνεια από συνολική???
  8. εγώ θεώρησα οτι μπαίνει 0..(αν δε κάνει φορολογική δήλωση το τέκνο) Λάθος ?
  9. HumanError ξέρεις μήπως τι γίνεται για την επιφάνεια? Φοβάμαι οτι αν πατήσω στο τελευταίο στάδιο αποθήκευση και βάλω το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων ενώ θέλουν την ωφέλιμη μόνο επιφάνεια θα έχω πρόβλημα (αναφέρομαι στο πεδίο ΄΄επιφάνεια κύριων χώρων ακινήτου΄΄
  10. Βρε παιδιά καλημέρα.. Μια ερώτηση...Που βρίσκουμε τον αριθμό ΑΤΑΚ?? Και η Επιφάνεια κύριων χώρων ακινήτου * θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει μονο την ωφέλιμη επιφάνεια ή τη συνολική? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.