Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Datums

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Datums's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. topolab ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και την παρατήρησή σου. Ο λόγος που δημιούργησα την εφαρμογή με τις τελευταίες βιβλιοθήκες είναι επειδή η λειτουργία του Navigation με υποστήριξη turn by turn directions υποστηρίζεται από την Αpple για εκδόσεις λειτουργικού iOS 6 και νεότερες. Θεωρώ την λειτουργία αυτή βασικό πλεονέκτημα της εφαρμογής και δεν ήθελα να την παρακάμψω. Στην ουσία η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το iPad 1 και το iPhone 3g.
  2. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον dimitrispsi. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι ολοκληρωμένο σε Android αλλά έχω σκοπό να το τελειοποιήσω.
  3. Ευχαριστώ πολύ. Θα είναι διαθέσιμο το συντομότερο δυνατό και για την ανάλυση του iPad σαν ξεχωριστή εφαρμογή. Ωστόσο μέχρι τότε λειτουργεί άψογα και στο iPad.
  4. Datums: Μετασχηματισμός συντεταγμένων σε ΕΓΣΑ87 1. Αυτόματος μετασχηματισμός της θέσης του χρήστη σε ΕΓΣΑ87 2. Αυτόματος μετασχηματισμός γεωμετρικών υψομέτρων σε ορθομετρικά για όλη την Ελλάδα 3. Δυνατότητα αποθήκευσης σημείων από το GPS ή χειροκίνητα από το χρήστη 4. Δυνατότητα προβολής των αποθηκευμένων σημείων στο χάρτη 5. Υπολογισμός προσεγγιστικού εμβαδού και περιμέτρου γηπέδου γραφικά στο χάρτη 6. Πλοήγηση σε σημεία επιλογής του χρήστη σε σχέση με το ΕΓΣΑ87 7. Εξαγωγή σημείων σε αρχεία τύπου dxf και αποστολή αυτών μέσω email Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή "Datums" για iPhone και iPad εντελώς δωρεάν από εδώ: Datums App for iPhone, iPad. Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους επικοινωνίας μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής: http://datumsapp.appspot.com/. Προσοχή! Η εφαρμογή "Datums" καθώς και καμιά εφαρμογή τέτοιου τύπου δεν ενδείκνυται για τοπογραφικές εργασίες υψηλής ακρίβειας λόγω των δυνατοτήτων του GNSS των φορητών συσκευών.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.