Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Lina19

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lina19's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, έχω παρόμοιο θέμα με δάνειο και ίδια κεφάλαια. Το εγκεκριμένο δάνειο είναι μικρότερο του μεγίστου του προγράμματος. Στην καρτέλα καταβληθέντα ίδια κεφάλαια που θα δηλωθούν πρέπει να γίνει αναλογική κατανομή στους προμηθευτές ή δεν παίζει ρόλο; Πως το αντιμετωπίσατε;
  2. Lina19

    4Μ - ΚΕΝΑΚ

    Τελικά η συγκεκριμένη έκδοση έχει τη δυνατότητα χρήσης της μηχανής ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ 1.29, δηλώνεις μέσα στο πρόγραμμα την τοποθεσία του "nomis.exe". Επίσης με κάλυψε για τη μελέτη θερμομονωτικής επάρκειας που ήθελα να βγάλω. Ευχαριστώ για την απόκριση!
  3. Lina19

    4Μ - ΚΕΝΑΚ

    Καλησπέρα, έχω αγοράσει το 4m-kenak το 2011 και έκτοτε δεν έχω κάνει καμμία ενημέρωση. Θέλω να βγάλω μία μελέτη θερμομονωτικής επάρκειας και σ' αυτή την έκδοση δεν συμπεριλαμβάνεται η υπουργική απόφαση οικ 2618/23.10.2014 (ΦΕΚ Β' 2945). Πιστεύετε ότι δεν θα με καλύψει; Σε διαφορετική περίπτωση θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω το la-kenak open source των συναδέλφων.
  4. Καλησπέρα! Πρόκειται να μισθωθεί ένα ισόγειο κατάστημα 38 m² (με υπόγειο 38 m² και πατάρι 18 m²) το οποίο δεν συνδέεται με υπόγειο και πατάρι άμεσα (με άνοιγμα) αλλά υπάρχει πόρτα που οδηγεί σε μικρό κλιμακοστάσιο. Η μεταλλική σκάλα εξυπηρετεί μέσω ανοίγματος το πατάρι και έπειτα το υπόγειο. Το υπόγειο είναι ΜΘΧ, στο πατάρι (αποθήκη) υπάρχει ένα θερμαντικό σώμα και είναι κλεισμένο (δεν έχει ανοιχτό εξώστη προς το μαγαζί). Πως ορίζω τον χώρο αυτό από τη στιγμή που το πατάρι θερμαίνεται και το υπόγειο -που δεν θερμαίνεται- επικοινωνούν μεταξύ τους; Δεν θα πρέπει να ορίσω και τον χώρο του κλιμακοστασίου ως ΜΘΧ;
  5. Καλημέρα. Χρησιμοποιώ την υπηρεσία θέασης ορθοφωτογραφιών του κτηματολογίου ώστε να δημιουργήσω ένα πολύγωνο. Πώς γίνεται στην εκτύπωση του αποσπάσματος να φαίνονται τα ονόματα των οδών; Διότι τα ονόματα εμφανίζονται μόνο στην λειτουργία περιήγησης.
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τελικά το κοινό διάγραμμα που έγινε σε μία κάτοψη είναι πιο κατανοητό.
  7. Καλημέρα συνάδελφοι. Μου έτυχε άδεια λειτουργίας κυε το οποίο είναι κρεοπωλείο και ψητοπωλείο (κοτόπουλα μόνο) στον ίδιο χώρο (με το αρμόζον χώρισμα). Πρέπει να γίνουν δύο ξεχωριστά διαγράμματα ροής για τις δύο λειτουργίες του καταστήματος; Με προβληματίζει που ο θάλαμος ψυγείου τροφοδοτεί και τις δύο.
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επίσης ήθελα να ρώτησω αν αλλάζει κάτι στην αμοιβή της πρώτης ενεργειακής επιθεώρησης όταν πρόκειται για έργο έκτος έδρας και συγκεκριμένα 330 km. Το σύστημα του τεε δεν μου προσμέτρησε κάτι πέρα της νόμιμης.
  9. Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ του ποσού της ΑΠΥ του 1ου ΠΕΑ και της νόμιμης αμοιβής, η τράπεζα τι θα επιδοτήσει? Δηλαδή, η περίπτωση που έχει κοπεί ΑΠΥ με ποσό μικρότερο της νόμιμης.
  10. Ευχαριστώ! Επίσης ήθελα να ρωτήσω για ινστιτούτο αισθητικής σε 1ο όροφο και περίπου 43 τ.μ., είναι ορθό να βάλω 2 PA6, 1 exit, και 1 Π.Ε.?
  11. Συγκεκριμένα στο ισόγειο η σύνδεση της φωλιάς μπορεί να γίνει έξω από το κουζινάκι που βρίσκεται στο βάθος του μαγαζιού. 'Οπως διακρίνω δεν καλύπτει και το πατάρι. Οπότε ορθώς πρέπει να βάλω δύο?
  12. Γεια σας! Πελάτισσα μου ετοιμάζει κομμωτήριο που στεγάζεται στο ισόγειο κτιρίου με άδεια του 1972. Είναι περίπου 77 τ.μ. με το πατάρι. Κάνω σχέδια σύμφωνα με τον σύγχρονο χώρο για την πυροσβεστική και θα βάλω 1 πυροσβεστικό ερμάριο, 2 σήματα exit, 1 PA6 και 1 CO2. Η ερώτηση μου είναι που να βάλω το Π.Ε. Στο πατάρι ή στο ισόγειο που και στις δυο θέσεις υπάρχει σύνδεση με νερό ούτως ή άλλως; Ευχαριστώ!
  13. Γεια σας! Πελάτισσα μου ετοιμάζει κομμωτήριο που στεγάζεται στο ισόγειο κτιρίου με άδεια του 1972. Είναι περίπου 77 τ.μ. με το πατάρι. Κάνω σχέδια σύμφωνα με τον σύγχρονο χώρο για την πυροσβεστική και θα βάλω 1 πυροσβεστικό ερμάριο, 2 σήματα exit, 1 PA6 και 1 CO2. Η ερώτηση μου είναι που να βάλω το Π.Ε. Στο πατάρι ή στο ισόγειο που και στις δυο θέσεις υπάρχει σύνδεση με νερό ούτως ή άλλως; Ευχαριστώ!
  14. Γεια σας! Πελάτισσα μου ετοιμάζει κομμωτήριο που στεγάζεται στο ισόγειο κτιρίου με άδεια του 1972. Είναι περίπου 77 τ.μ. με το πατάρι. Κάνω σχέδια σύμφωνα με τον σύγχρονο χώρο για την πυροσβεστική και θα βάλω 1 πυροσβεστικό ερμάριο, 2 σήματα exit, 1 PA6 και 1 CO2. Η ερώτηση μου είναι που να βάλω το Π.Ε. Στο πατάρι ή στο ισόγειο που και στις δυο θέσεις υπάρχει σύνδεση με νερό ούτως ή άλλως; Ευχαριστώ!
  15. Το κτίριο για σύστημα θέρμανσης πριν είχε λέβητα πετρελαίου. Παρ'όλα αυτά όμως η ενεργειακή βαθμίδα δεν κατηγοριοποιείται σε σχέση/σύγκριση με το Κ.Α.? Θέλω να καταλήξω στο ότι το σενάριο και ακολούθως η κατηγορία καθορίστηκε σύμφωνα με την 1η κατανάλωση Κ.Α ενώ τώρα σύμφωνα με την 2η κατανάλωση. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την κατάταξη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.