Μετάβαση στο περιεχόμενο

ilias_tso

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.828 profile views

ilias_tso's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, Είμαι απόφοιτος από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας του τμήματος Ηλεκτρολογίας. Εργάζομαι ώς ελεύθερος επαγγελματίας (την ιδιότητα μηχανικός σε εργοτάξια) 7 χρόνια. Στο ΤΕΕ ειμαι γραμμένος από το 2012 που έπρεπε να έχω για να βγάζω αμοιβές και να μπορώ να συμμετέχω σε μελέτες και έργα των εταιριών που συνεργάζομαι. Προχθές πήγα στην ΔΕΔΔΗΕ στην Θεσσαλονίκη για να καταθέσω μία ΥΔΕ ενός βιομηχανικού κτιρίου, χωρίς όμως να το έχω θεωρήσει στην ΕΕΤΕΜ (10€) αλλά το θεώρησα στα ΚΕΠ (τσάμπα). Ενώ δεν υπήρξε πρόβλημα από την υπάλληλο που την παρέλαβε, την ρώτησα ότι δεν είναι θεωρημένο από τον σύνδεσμο μου. Και τότε μου απαντάει αφού στην σφραγίδα σου υπάρχει το μητρώο του ΤΕΕ δεν απαιτείται. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μας πει τι ισχύει και τι όχι????????? Και κάτι ακόμα, αφού το ΤΕΕ μας αναγνωρίζει πλέον σαν μέλη του, γιατί να πληρώνω την ΕΕΤΕΜ. Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων.
  2. CISCO, google, AMAZON , ΚΥΒΕΡΝΥΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ ΚΤΛ, Και ΣΤΡΑΤΟΣ και εταιριες απο ινδια και κτλ
  3. Καλησπέρα σας, Κάτω από 180 €δεν πέφτω με τίποτα, άμα το θεωρούν ακριβά δεν το κάνω με τίποτα, βρείτε άλλους τους λέω και προσοχή . Οπότε όσοιθέλουν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, εγώ δεν βγαίνω κάτω από αυτά τα λεφτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ: έχω κάνει καμια 15 μέχρι τώρα. μέσα σε ένα χρόνο.
  4. επίσης ξέρω εταιρία που, έρχεται τώρα αστην ελλάδα, που θα δίνει αυτή το 60% με 80% του κόστου δαπάνης αγοράς της ανεμογεννήτριας, και θα γίνετε αποπληρωμή της σε 5 με 10 χρόνια.
  5. Μικρές ανεμογεννήτριες μέχρι 50 KW; η τιμή τους θα κυμαινεται γύρω στα 2.4 € Αμα τις βάλεις με επιδότηση 50% κάνεις απόσβεση στα 5 χρόνια, αλλίως θέλεις 1 με 2 χρόνια. Και συμφέρει, ξέρω είδη 40 άτομα που έκαναν αιτήσεις. Όπως προείπα υπάρχει ενημερωτικό υλικό.
  6. Επίσης μια καλή επένδυση σε ΑΠΕ είναι ανεμογεννήτριες μικρής κλίμακας, με αποπληρωμη στα 3 χρόνια. με επένδυση 450.000 € Ψάξτο από σεπτέμβιο ξεκινάνε οι άδειες, άμα θέλεις μπορώ να σου στείλω ενημερωτικό υλικό.
  7. Καλημέρα σας, Εγώ για καιρό έτρεχα για έναν επενδυτή, να κάνω όλα τα σχετικά για να του βγάλω την άδεια, αλλά τελικά αφού ήταν όλα έτοιμα και είχαμε υυπογράψη συμβάσης με τους γεωργούς, τελιικά η τράπεζα του (εξωτερικού) δεν του έδινε το δάνειο για το προχωρήσει, και απο τότε το έβγαλε για πούλημα τον φάκελο μαζί με τις μελέτες( τα πάντα όλα), Ή αν δεν το πουλήσει, μαζί με άλλους επενδυτές να το υλοποιήση. Το μόνο που μπορώ να γράψω είναι ότι είναι κάπου στον έβρο. Για περισότερρες πληροφορίες, στείλτε τις απορίες σας, στο e-mail μου.
  8. 3.694 downloads

    Γεια σας, Τα ηλεκτρολογικά σύμβολα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες που είχα κατα καιρούς, οπότε δεν ξέρω άμα βοηθάνε, εμένα με βοηθήσανε και με βοηθάνε σε κάθε δουλειά μου. Πιστεύω να σας βοηθήσουν και σε εσας... Ευχαριστώ πολύ.. Περιμένω τα σχόλια σας, για να τα διαβάσω και να γίνω καλύτερος...
  9. σε μορφή 2007 dwg πιστευω να μπορεις να το ανοίξεις.... γραξε την γνώμη σου, αμα σε βοήθησε, για να το κανω βιβλιοθηκη. Βιβλιοθήκη πίνακα 1.dwg Βιβλιοθήκη πίνακα 2.dwg
  10. Καλημέρα σας αποστέλνω 2 πίνακες μονογραμικούς που έκανα εγώ. Πιστεύω να σας βοηθήσουν. Καλή δουλειά...... Ότι άλλο χρειάστήτε απλά ζητήστε το.... Βιβλιοθήκη πίνακα 2.dwg Βιβλιοθήκη πίνακα 1.dwg
  11. Καλημέρα, Ερώτηση θα υπόγραφε κανένας σας, 6αρι καλώδιο σε παλιά οικοδομή με την σωστή τήξεως.
  12. Καλημέρα, Από μία φίλη που είναι προιστάμενη σε ΔΟΥ. Και τις το έδειξα, η απάντηση της ήταν: Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, δεν έλαβα ποτέ τέτοια εγκύκλιο. Το έψαξε και δεν βρήκε τίποτα υπηρεσιακό που να λεέι κάτι τέτοιο. Αλλα δεν ξέρω άμα μπορεί να στο πει κάποιος με σιγουριά.
  13. Αντε μπράβο, καιρός ήτανε...... Αντε και το ΣΔΟΕ να ξεκινησει να πιάνει αυτούς τους αλμπανήδες.... Και όλα μια χαρά θα είναι..... Καλές δουλειές.........
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.