Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

GM ADAMO

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

GM ADAMO's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα.. Γνωρίζει κανείς αν σε περιοχή όπου η επιτρεπόμενη χρήση γής είναι κατοικία και δεν αποκλείεται η ευρύτερη περιοχή από τουριστικές εγκαταστάσεις,αν γίνεται να πραγματοποιηθεί ψυχαγωγικό θεματικό πάρκο?(να τονίσω οτι το ακίνητο πληρεί όλες τις προυποθέσεις περί δημιουργίας θεματικών πάρκων φεκ 2086/β/2009.Ο προβληματισμός μου είναι με τη χρήση γής) παραθέτω τα στοιχεία του ακινήτου: εκτός ΖΟΕ εντός αρχαιολογικής ζώνης Β1 εκτός σχεδίου πόλης και οικισμού και όροι δόμησης: φεκ 270 δ΄για εκτός σχεδίου αποφ. υπουργείου πολιτισμού /ΑΡΧ/Β1/Φ31/14610/449/1996
  2. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! imhotep πολύ καλή ιδέα,θα το κοιτάξω..
  3. Αποστάσεις και πρόσωπο σε δρόμο ειναι οκ..το μόνο θέμα ειναι αν επιτρέπεται η δόμηση με δασικό εντός..
  4. Σωστά κατάλαβες dimitris GM..Όλα αυτά γίνονται κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων χρόνων.Το θέμα μου εμένα είναι το εξής..Αν γίνει η συνένωση των δύο αυτών τμημάτων και τελικά έχω τα 4 στρέμματα με τα 700 τ.μ. δασικό τμήμα μέσα σε αυτά θα μπορώ να οικοδομήσω??
  5. Καταρχάς ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια, προφανώς τα άφησαν έξω για να έχουν δουλειά να ασχολούνται..για το μεγάλο τμήμα υπάρχει πράξη.
  6. Λοιπόν αρχικά αναθεωρώ γιατί η περιοχή τελικά δεν είναι natura,με πληροφόρησε λάθος ο ιδιοκτήτης.αρα εχουμε 4000 τμ κατα κανόνα,25 μέτρα πρόσωπο σε κοινοτικό δρόμο (όπου και είναι)ο οποίος και το χωρίζει από τα υπόλοιπα 60 στρέμματα.ο αρχικός ιδιοκτήτης είχε πάνω απο τέσσερα στρέμματα(μιλάω για το μικρό τμήμα) με παραχωρητηριο.υστερα απο κάποια χρόνια επειδή το είχε αφήσει ακαλλιέργητο κρίθηκε όλο το μικρό ως δασικό.Οταν τώρα ο πελάτης μου το αγόρασε ο μηχανικός του με πράξη χαρακτηρισμού απο το δασαρχείο του "καθάρισε " 3600 τμ και τα υπόλοιπα όπου ανήκαν με παραχωρητήριο στο παλαιό ιδιοκτήτη τα άφησε έτσι..το γιατί δεν το καταλαβαίνω..τώρα θέλω ο παλιός ιδιοκτήτης να του παραχωρήσει αλλά 700 τμ ιδιωτικό δάσος όπου και προσφέρθηκε να το κάνει ώστε να γίνει άρτιο και οικοδομήσιμο.θα μπορεί όμως να οικοδομήσει αφού απο τα 4300 τμ του συνόλου ,τα 3600 θα είναι καθαρά?
  7. Καλησπέρα, Ένας πελάτης έχει ένα ακίνητο σε περιοχή natura εκτός σχεδίου,εκτος ΖΟΕ εμβαδού 3600 τμ.Η αρτιότητα είναι 4000 τμ. και ο ακίνητο το αγόρασε πρόσφατα μαζί με αλλά 60 στρέμματα.επειδη όμως περνά δρόμος, τα 3.6 από τα υπόλοιπα 60 στρέμματα χωρίζονται και τελικά αποτελούν δυο αυτοτελή τμήματα.επειδη λοιπόν δεν μπορεί να οικοδομήσει στα 3,6 προςεφέρθει ο πωλητής να του παραχωρήσει 700 τμ δασική έκταση ακόμα που είναι δίπλα στα 3.6.αν τελικά του τα παραχωρήσει και το μικρό τμήμα γίνει 4300 θα μπορεί να οικοδομηθεί εφόσον στα τέσσερα που υπάρχει αρτιότητα κάποιο τμήμα θα είναι δασικό;;
  8. Ευχαριστώ πραγματικά για την πολύτιμη βοήθεια σας!! Με εκτίμηση!
  9. Έχω το csi bridge 15(ανήκουν στην ίδια εταιρία με το sap).Μη γραμμική ανάλυση θα χρησιμοποιήσω..Τι εννοείς έχει πολύ δουλειά πριν περάσω στον υπολογιστή..όπως?? Φίλε terry(αν μου επιτρέπεις το φίλε) είμαι στο τει πειραά. Didonis έχω παρακολουθήσει όλα τα βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο.Ο καθηγητής λέει έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και ύστερα από πρόταση δικιά μου δέχτηκε..Από Σεπτέμβρη θα δείξει..
  10. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση! Πρόκειται για οδογέφυρα και θα δουλέψω με τους ευρωκώδικες.Τους έχω εντοπίσει στα Αγγλικά βέβαια και προσπαθώ να βγάλω τη μετάφραση..Όσο αφορά το internet έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν έχει έξειδικευμένα πράγματα πλην γενικών γνώσεων για διάφορες γέφυρες.Βέβαια πήρα στο σχετικό υπουργείο και κατάφερα να μου δώσουν κάποια στοιχεία από τη γέφυρα της Χαλκίδας για την φάση της προδιαστασιολόγησης. Ούσιαστικα θα ήθελα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω στον υπολογιστή..για να βάλω μια τάξη! Με εκτίμηση.
  11. Καλησπέρα,είμαι καινούργιος στο fοrum και με αφορμή το θέμα της πτυχιακής μου θα ήθελα τη βοήθεια σας.. Η πτυχιακή μου αφορά το σχεδιασμό καλωδιωτής γεφυρας..Θα ήθελα λοιπόν πληροφορίες σχετικά με βιβλιογραφία,προγράμματα(έχω κάνει κάποιες προσπάθειες με το csi bridge 15) και γενικά ποιά στάδια πρέπει να ακολουθήσω κατα τη μελέτη!Και η παραμικρή βοήθεια είναι απαραίτητη!!! Το ξέρω οτι έχω πέσει από αεροπλάνο στον ατλαντικό χωρίς αλεξίπτωτο και μπρατσάκια αλλά θέλω να κάνω κάτι ιδιαίτερο,άλλωστε με ενδιαφέρει πολύ ο τομέας της γεφυροποιίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.