Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

chrisD

Members
  • Περιεχόμενα

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Πάτρα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

chrisD's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. chrisD

    Νόμος 4495/2017

    Ευχαριστώ. Πολύ καλή δουλειά.
  2. ευχαριστω και συγχαρητηρια
  3. chrisD

    Νόμος 4495/2017

    ευχαριστουμε
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει στο παρακάτω. Χρειάζεται να γίνει νομιμοποίηση με το Ν.4014 σε εμπορικό κατάστημα και σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 24 παρ.2β ββ , θα απαιτηθεί μελέτη στατικής επάρκειας όμως ακόμα δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες για την σύνταξή της... Έχω δικαίωμα να υποβάλω την αίτηση για νομιμοποίηση, να πληρωθεί εφάπαξ το πρόστιμο, να περάσει στο στάδιο ολοκληρωμένης υπαγωγής η δήλωση (εκδίδοντας την Βεβαίωση) και όταν δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες να προστεθεί η μελέτη επάρκειας?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. καλησπέρα συνάδελφοι Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που δεν έχει παραβάσεις μου ζητήθηκε από τον συμβολαιογράφο να συμπληρωθεί στην βεβαίωση ή να τυπωθούν λέει τα υπόλοιπα (που ακολουθούν την βεβαίωση)... όπου θα φαίνεται πως το ακίνητο είναι πχ 100 τετραγωνικά. Εγώ ρωτάω : α) Μπορούμε να προσθέσουμε στοιχεία στην ηλεκτρονική βεβαίωση? (εγώ λέω όχι) β) Αφού δεν υπάρχει παράβαση και δεν συμπληρώνονται τετραγωνικά στην διαδικασία της δήλωσης πως θα προκύψει έντυπο με τα τετραγωνικά? Μήπως εγώ δεν συμπληρώνω κάτι σωστά?
  6. Ο ελεγκτής δόμησης και ο ενεργειακός επιθεωρητής δηλώνει : Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3, που προβλέπονται από της διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: i. δεν συντρέχουν νομικά ή άλλα κωλύματα ή ασυμβίβαστα στο πρόσωπό μου για την απόκτηση της άδειας ελεγκτή δόμησης, ii. αποδέχομαι τη χρήση, στατιστική επεξεργασία και κοινοποίηση στοιχείων σχετικών με τους ελέγχους που έχω προβεί, με την επιφύλαξη προστασίας των προσωπικών δεδομένων, iii. είναι αληθή όλα τα στοιχεία που συνοδεύουν την αίτησή μου. Έχω την εξης απορία. Όταν έχεις ήδη την ιδιότητα του ενεργειακού επιθεωρητή μπορεις να κάνεις την παραπάνω δήλωση για να γίνεις ελεγκτής δόμησης? Ο ενεργειακός επιθεωρητής δεν έχει καποιου τύπου "σχέση" με το Υπουργείο (άρα και το δημόσιο) ? Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντηση. Ευχαριστώ.
  7. Καλημέρα Απ όσο γνωρίζω το σύστημα θα πέσει την Πέμπτη 22/12, όχι για συντηρηση, αλλα ως συνέχιση των κινητοποιήσεων των μηχανικών!!! Με λίγα λόγια θα το ρίξουν .... δεν θα πέσει. Αν το παραπάνω σχετίζεται και με τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών.... δεν το επιβαιβεώνει κανεις.
  8. Νομιζω πως η άδεια μικρης κλίμακας θεωρείται "άδεια" για την κατασκευη που έχει εκδοθει (πχ. περιφραξη) και όχι ως οικοδομική άδεια στο οικόπεδο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.