Μετάβαση στο περιεχόμενο

TonyReverse

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

518 profile views

TonyReverse's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σε ολους! Είμαι απόφοιτος του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών και πριν λίγες μέρες βρήκα δουλειά σε ένα γραφείο μηχανικού στη Γερμανία. Η ερώτησή μου προς εσάς είναι, τι ακριβώς κάνει ένας μηχανικός γραφείου; Επαγγελματική εμπειρία δεν έχω όπως καταλαβαίνετε και κατά συνέπεια δεν έχω ιδέα τι θα κάνω. Κυρίως θα ασχολούμαστε με κτίρια υπό ανακαίνιση, και η διαδικασία που θα ακολουθείται θα είναι η εξής: απογραφή - σχεδιασμός - συμβουλεύση - παρακολούθηση, για την: θερμανση, ψύξη,κλιματισμός, αερισμός, υγειονομικά Μου είπε ότι αρκετές φορές θα χρειαστεί να είμαστε έξω, στα κτίρια. Επομένως φαντάζομαι δεν είναι καθαρά δουλειά γραφείου. Εσείς τι πιστεύετε ότι ειναι ακριβώς; Τι ακριβώς θα κάνουμε έξω; και τέλος... Υπάρχει κάποια δουλειά μηχανικού που να έχει να κάνει με κτίρια και να μη χρειάζεται να φεύγω από το γραφείο ; Ευχαριστώ πολύ!
  2. Ναι, θερμοστατικες κεφαλές. Στη θερμοκρασία πχ που βγαίνει απο μια αντλία θερμότητας και οδηγείται προς το σώμα(καλοριφέρ). Πχ αν ενα καλοριφερ εχει προδιαγραφες 55/45/20° , εννοω τη θερμοκρασια 55.
  3. Υπαρχει καποια συσχετιση μεταξυ του ανοιγματος της βαλβιδας ενος θερμοστατη ενος σωματος και της θερμοκρασιας, η οποια υπαρχει πριν εισελθει στο σωμα(καλοριφερ);
  4. Υπάρχει κάποιος, ο οποίος είναι γνώστης του προγράμματος OpenModelica και θα μπορούσε να με βοηθήσει; ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Γεια σε όλους, είμαι φοιτητής και μαθαίνω για τις αντλίες θερμότητας, ελπίζω η ερώτηση μου να μην είναι άσχετη με το φόρουμ, αλλά θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως συνδέεται η αντλία με την ηλεκτρική παροχή; γνωρίζω πως υπάρχει ο εξατμιστήρας, ο συμπυκνωτής, η βαλβίδα και ο συμπιεστής, αλλά η ηλεκτρική παροχή που χρειάζεται; Τροφοδοτεί τον συμπιεστή έτσι ώστε να συμπιέσει το νερό πχ και να αυξήσει τη θερμοκρασία; επίσης η ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιείται ακόμη για την αύξηση της θερμοκρασίας συνοδευτικά με τον συμπιεστή; ξέρω ότι η ερώτηση μπορεί να είναι αστεία , αλλά δεν έχω ιδέα από συστήματα τέτοια και τα μαθαίνω σιγά σιγά. ευχαριστώ πολύ όλους σας για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.