Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ντίνα

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Ντίνα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα πρέπει να ελέγξεις το ιδεατό στερεό στο χαμηλότερο σημείο του δρόμου που εφάπτεται η οικοδομή, αλλά και να μετράς το επιτρεπόμενο ύψος απο το διαμορφωμένο έδαφος. Μπορείς να διαμορφώσεις το έδαφος μέχρι 1,50μ πάνω ή κάτω απο το φυσικό έδαφος όπως σε εξυπηρετεί ώστε να βγαίνουν και τα ύψη. Για παραπάνω απο 1,50μ ύψος διαμόρφωσης πρέπει να πάρεις έγκριση απο ΕΠΑΕ.
  2. Γεια χαρά. Έχω πυλωτή και τρείς ορόφους (δηλαδή τετραώροφη οικοδομή), αλλά το κλιμακοστάσιο σταματά στο δάπεδο του τελευταίου ορόφου (δεν έχω απόληξη κλιμακοστασίου), έχω δηλαδή σκάλα σε τρείς ορόφους με την πυλωτή. Το πλάτος της σκάλας θα πρέπει να είναι 1,20 ή 0,90? Επειδή στον κτιριοδομικό λέει οτι 0,90 θα πρέπει να είναι το πλάτος για κτίρια με χρήση κατοικίας μεχρι τρείς ορόφους (με την πυλωτή). Επίσης παίζει ρόλο οτι το δάπεδο του τελευταίου ορόφου είναι στα 8,50μ? Τέλος αν στο ίδιο κτίριο οι δύο τελευταίοι όροφοι ήταν μεζονέτα (πάλι τετραώροφη οικοδομή) θα έπρεπε το κεντρικό κλιμακοστάσιο να είναι 1,20μ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.