Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

MPOURLIS.ILIAS

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

983 profile views

MPOURLIS.ILIAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ 11 στρ. ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ 1949 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟ 80μ. ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ. 

    ΟΜΩΣ, ΤΟ 2010 ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 8 στρ. (ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ 3 στρ.) ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΟΔΟ. ΕΓΩ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΥΜΟΤΟΜΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟ ΤΗΣ ΡΥΜΟΤΟΜΙΣΗΣ. Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΑΞΗ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2010 ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 03' ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  2. Έψαξα σχετικά και σύμφωνα με ΝΟΚ δεν μετράει πουθενά. Προσοχή όμως στην πρασιά και την ρυμοτομική
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΝΣΥΔΗ 20εκ. ΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ ΝΕΑΣ ΟΙΚΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΞΟΧΗ? Η χρήση κεφαλαίων στο κείμενο δημοσιεύσεων και τίτλων δεν επιτρέπεται. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσε το κείμενό σου. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.