Μετάβαση στο περιεχόμενο

garyfalia

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

garyfalia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα συνάδελφοι.θα ήθελα να ρωτήσω ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός σε ποιες μελέτες που απαιτούνται για την έκδοση μιας οικοδομικής άδειας έχει δικαίωμα υπογραφής?χρειάζεται και μηχανολόγος μηχανικός?thank u.
  2. συνάδελδοι καλησπέρα.κάνω μια ανακαίνιση σε μια διόροφη οικοδομή του΄90 κατασκευασμένη απο οπλισμένο σκυρόδεμα. έχω έναν εσωτερικό τοίχο (0,20 εκ.) με μία πόρτα 1.90 πλάτος και ύψος 2.00 μ. θέλω να εξαφανίσω το κούφωμα αυτό και να δημιουργήσω ένα άνοιγμα κατα 0,55 εκ. μεγαλύτερο και κατα 0,30 εκ. ψηλότερο(οτιδήποτε αφορά το νέο άνοιγμα θα είναι όλο απο γυψοσανίδα μέχρι την πλάκα(δεν υπάρχει δοκάρι)-δηλαδή σε αυτό το σημείο θα δημιουργηθεί ένα τμήμα τοίχου απο γυψοσανίδα με μεγαλύτερο άνοιγμα). η ερώτηση είναι:μπορώ να επέμβω στο σενάζ που βρίσκεται πάνω απο το υπάρχον κούφωμα, διακόπτωντας το κατα 2,45 μ. και στηρίζοντας και ενισχύοντας το πιθανόν με μεταλλικά στοιχεία εσωτερικά της γυψοσανίδας ή απλά το ξεχνάω? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση. η βοήθεια σας είναι πολύτιμη(κυρίως για εμάς τους νέους μηχανικούς).
  4. αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα. θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε ελάχιστες διαστάσεις λεβητοστασίου με δεξαμενή καυσίμων και μηχανοστασίου ανελκυστήρα σε τριόροφη κατοικία με πυλωτή και υπόγειο. ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.