Μετάβαση στο περιεχόμενο

kobocs

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

kobocs's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από το νέο ακαδημαικό έτος η φοίτηση θα είναι 5ετης στο αντίστοιχο τμήμα στα Ιωάννινα
  2. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Ήδη πιστεύω πως κλίνω περισσότερο προς το να προχωρήσω για το πτυχίο μηχανικού καθώς όπως λέχθηκε παραπάνω είναι μία ευκαιρία που δεν θα ξαναπαρουσιαστεί. Στη συνέχεια μπορώ να προχωρήσω για ένα μεταπτυχιακό πάνω στο αντικείμενο στο οποίο θέλω να δουλέψω. Ο ενδοιασμός πιο πολύ ήταν στο ότι σε πολλές περιπτώσεις στην Ελλάδα άλλο φαίνεται πως βγαίνεις από μία σχολή και άλλο συναντάς στην πραγματικότητα!
  3. Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και ζητώ τα φώτα σας για την συνέχεια των σπουδών μου. Παρακαλώ ας μου απαντήσει όποιος πραγματικά γνωρίζει την κατάσταση. Είμαι τελειόφοιτος στο τμήμα Πληροφορικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από φέτος το τμήμα θα λειτουργεί ώς τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής με νέο πρόγραμμα σπουδών που στην ουσία σημαίνει ότι προστίθεται ένα επιπλέον έτος για την ολοκλήρωση των σπουδών (11 επιπλέον μαθήματα). Επειδή δίνεται η δυνατότητα είτε να παρακολουθήσω τα επιπλέον μαθήματα και να πάρω το πτυχίο μηχανικού είτε να ολοκληρώσω τις σπουδές μου με το παλιό πρόγραμμα σπουδών, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: δεδομένου ότι στόχος μου είναι να εργαστώ ώς μηχανικός λογισμικού θα ήταν καλύτερο να παρακολουθήσω τα μαθήματα και να πάρω το πτυχίο μηχανικού η/υ και πληροφορικής ή να ολοκληρώσω τωρα τις σπουδές μου και να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό πάνω στην τεχνολογία λογισμικού; Προσθέτει κάποια αξία το πτυχίο μηχανικού σε αυτόν τον τομέα που θέλω να εργαστώ ή είναι ουσιαστικά αυτός ο τίτλος μόνο για το θεαθήναι; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.