Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Vasiavvv

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

604 profile views

Vasiavvv's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα.

    1. xonnick

      xonnick

      Καλησπέρα συνάδερφε.Θα ήθελα σε παρακαλώ να μού στείλεις το όνομα του φροντιστηρίου.Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες πολιτικών μηχανικών δπθ.

    2. xonnick

      xonnick

      Σε ευχαριστώ προκαταβολικά

  2. Έχεις δίκιο κ κυρίως για την Ζυρίχη,διότι η αποκατάσταση ειναι άμεση (το γνωρίζω καλα απο φίλους)αρα είναι καλή ευκαιρία για εσένα trakas13.
  3. Καλησπέρα έδωσα κατακτήριες στους πολιτικούς μηχανικούς και πέρασα.Πριν πάρω αυτή την απόφαση δυσκολεύτηκα πολύ,γιατί δε γνώριζα κανέναν προηγουμένως που να έχει δώσει.Ωστόσο κατ'όπιν έρευνας βρήκα το φροντιστήριο ......... και πραγματικά οι καθηγητές εκεί με βοήθησαν πάρα πολύ, με κατηύθυναν σωστά και πάνω απ όλα ενδιαφέρονταν προσωπικά για τον κάθε μαθητή.Ο καθηγητής της μηχανικής I είναι φοβερός και η μεταδοτικότητά του άψογη,γενικα μόνο τα καλύτερα έχω να πω!Για να μη γίνομαι κουραστική, όποιος θέλει είμαι πρόθυμη να τον ενημερώσω σε ό,τι χρειαστεί!! _____________________________ Από την ομάδα διαχείρισης . Προσπαθείστε να μην κάνετε άμεση ή έμμεση αναφορά σε συγκεκριμένα φροντιστήρια προετοιμασίας . Αντιλαμβανόμαστε το ότι θέλετε να μοιραστείτε τις θετικές εμπειρίες με άλλα μέλη . Για υπόδειξη συγκεκριμένων φροντιστηρίων , παρακαλούμε ανταλλάξτε προσωπικά μηνύματα. Ευχαριστώ. gvarth.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.