Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Raskolnikova

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

402 profile views

Raskolnikova's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι και καλή χρονιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζεται με αναλυτικό προϋπολογισμό η λειτουργική συνένωση δυο καταστημάτων (ξεχωριστών οριζόντιων ιδιοκτησίων) του ίδιου ιδιοκτήτη που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, σε ένα ενιαίο κατάστημα. Επίσης πώς θα μπορούσε να γίνει η απόδειξη του χρόνου παλαιότητας της συνένωσης εφόσον στο Ε9 συνέχισαν να δηλώνονται σαν δυο ξεχωριστές οριζόντιες ιδιοκτησίες;
  2. (από μεταφορά. Pavlos33) Σε τακτοποίηση αυθαιρέτου Η/Χ με τον 4495/17 ελέγχουμε τον Η/Χ με βάση το ΝΟΚ ή το ΓΟΚ 85; Έχει σχέση με το αν η Ο.Α. βγήκε πριν την εφαρμογή του ΝΟΚ;
  3. Καλησπέρα σε όλους. Η δική μου ερώτηση είναι αν υπολογίζεται με αναλυτικό προϋπολογισμό ανοιχτό υπόστεγο επί μεταλλικών υποστυλωμάτων (λαμαρινοκατασκευή) που κατασκευάστηκε σε επαφή με την κατοικία. Σύμφωνα με το ΝΟΚ, δεν ανήκει ούτε στον ορισμό του στεγάστρου (επειδή εφάπτεται με το κτίριο) ούτε στον ορισμό του προστεγάσματος (επειδή έχει υποστυλώματα). Οπότε πρέπει να τακτοποιηθεί σαν ανοιχτός Η/Χ με αναλυτικό?
  4. ssouanis αυτό που με προβληματίζει είναι αν μπορώ να βάλω την ειδική συνθήκη μον. κάτοικοι θράκης και στην "άλλη κατοικία" ή μόνο στην "κύρια και μοναδική"
  5. ssouanis αυτό που με προβληματίζει είναι αν μπορώ να βάλω την ειδική συνθήκη μον. κάτοικοι θράκης και στην "άλλη κατοικία" ή μόνο στην "κύρια και μοναδική"
  6. Καλημέρα σε όλους! Για τους μόνιμους κατοίκους Θράκης-Παλινοστούντες η έκπτωση με βάση το νόμο αναφέρεται μόνο για την κύρια κατοικία τους, Στο σύστημα του ΤΕΕ όμως δίνει έκπτωση και για "άλλη κατοικία" απλά μικρότερη έκπτωση. Τι ισχύει τελικά?
  7. καλησπέρα συνάδελφοι, έχει ασχοληθεί κανείς με τακτοποίηση θερμοκηπίων σε εντός σχεδίου για να δώσει τα φώτα του? Το δηλώνουμε με αναλυτικό ή με εμβαδό κανονικά? Επίσης μπορεί να τακτοποιηθεί εφόσον είναι εντός σχεδίου?
  8. καλησπέρα συνάδελφοι, έχει ασχοληθεί κανείς με τακτοποίηση θερμοκηπίων σε εντός σχεδίου για να δώσει τα φώτα του? Το δηλώνουμε με αναλυτικό ή με εμβαδό κανονικά? Επίσης μπορεί να τακτοποιηθεί εφόσον είναι εντός σχεδίου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.