Μετάβαση στο περιεχόμενο

akis4

Members
  • Περιεχόμενα

    41
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by akis4

  1. Ας εντάξουν της εκτός σχεδίου περιοχές των νησιών και παράκτιων περιοχών της Ελλάδας και τότε θα δεις τη ανοικοδόμηση θα γίνει....Μονακό θα γίνουμε...
  2. τη μελέτη του καθηγητή για την λαθρεμπορία & την νόθευση στα καύσιμα τη διαβάσανε οι σοφοί του υπουργείου οικονομικών. αλλά εκεί δεν ακουμπάμε τα συμφέροντα.
  3. γιατι δεν μπορεις να μπεις στην σελιδα να κανεις αιτηση? Τυχαίο, δεν νομίζω.....Και άλλοι που δεν θα σας παρουν, να δουλέψουν τσαμπα για του αλλους. κανεις όμως γνωριμίες!!!
  4. καμιά αναβάθμιση στις αμοιβές μας θα γίνει. οι συμβολαιογράφοι πληρώνονται καλά για να κρατάνε αρχείο, ενώ εμείς....άμα λέω άμα πάρουμε σύνταξη ποιος θα πάρει το αρχείο μας?????
  5. εδω χανονται λεφτα σε τοσες μιζες και θα σωθουμε απο τις ενεργειακες αναβαθμισεις.....
  6. θα τα παίρνει τα ακίνητα ο δήμος και θα τα πουλάει σε καλή τιμή στους ημετέρους.....καλές δουλείες....
  7. αντε μπας και ανοιξουν οι δουλειες και γινουμε παλι χρησιμοι!!!!!
  8. Παρτυ θα κανουν τα λαμογια και οι ημετεροι στις προσλήψεις. θα γεμισουμε διδακτορικα & ξενες γλώσσες. ....και θα ερθει μετά η άλλη κυβέρνυση να ψαξει τις προσλήψεις με πλαστα πτυχια. εδω με επικυρωμένα πτυχια και ειχαμε ψευτογιατρους και οτι αλλο θες. φαντασου τωρα τι εχει να γινει!!!!
  9. ωραιο το κολπο με τα τελευταια 5 χρονια, οι δικοι μας περνανε τα εργα, οι δικοι θα τα ξαναπαρουν. εδω δεν εχει κλειστο επαγγελμα???
  10. κατεδαφιζουμε τα εργοστασια για να φτιαξουμε παιδικες χαρες..
  11. για την ιστορια, ιδιοκτητρια κερδισε δικη μετα από 9 χρόνια με ανασηκομένα πλακακια από εργολάβο, για όλο το διαμερισμα!!!! με τεχνικη έκθεση τεσάρρων σελίδων και 15 σελιδων φωτογραφιες!!!!!!
  12. +1 συμφωνω με τον geroge68, τα λεφτα τρεχουν απο τα μπατζακια μας, δωσε κι'αλλο.....ρηξε κι'αλλές αυξησεις.....
  13. http://www.eu-go.gr/sdportal/article.jsp?id=41&lang=EL στο παραπάνω σαιτ βρήκα το κείμενο και αναφέρεται και σε Έλληνες, επίσης στο ΤΕΕ φέτος βρήκα εξετάσεις επάρκειας μηχανικών, οπότε συμπαιρένω ότι αρχίζουν να εισάγουν 'προσωρινούς' μηχανικούς χωρίς ΤΣΜΕΔΕ για τις μεγάλες εταιρείες....
  14. Μήπως γνωρίζει κανείς τη γίνεται με το παραπάνω θέμα που αφορά "Δήλωση προσωρινής και περιστασιακής παροχής υπηρεσιών Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού" από Έλληνες μηχανικούς που 'δουλεύουν' στο εξωτερικό. Μπας και γλιτώσουμε από το ΤΣΜΕΔΕ. Να κάνουμε έναρξη στο εξωτερικό και να δουλεύουμε περιστασιακά στην Ελλάδα!!! Click here to view the είδηση
  15. Μήπως γνωρίζει κανείς τη γίνεται με το παραπάνω θέμα που αφορά "Δήλωση προσωρινής και περιστασιακής παροχής υπηρεσιών Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού" από Έλληνες μηχανικούς που 'δουλεύουν' στο εξωτερικό. Μπας και γλιτώσουμε από το ΤΣΜΕΔΕ. Να κάνουμε έναρξη στο εξωτερικό και να δουλεύουμε περιστασιακά στην Ελλάδα!!!
  16. άμα δεν είσαι διαπλεκόμεος πας χαμένος. το χρήμα τώρα έιναι γύρο από το δημόσιο. (και δεν θέλω να πω πιο πολλά) μετάνιωσα που δεν ασχολήθηκα με την πολιτική στο πολυτεχνείο. τα λαμόγια επιβιώνουν σήμερα, οι καλοί αλλάζουν χώρα.....
  17. καταργηθηκαν τα επικυρομένα δημόσια αντιγραφα. εκεί να δεις πάρτι που θα γίνει... οπότε παρακαλώ διορθώστε το μήνυμά σας μέσω της επεξεργασίας. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Manolis gon
  18. ευχαριστώ για την απαντηση. αν και προτιμώ το site construction, μέσα στις βαρέλες, μου λείψανε.... . από μισθό?
  19. καλησπέρα συνάδελφοι. μια ερώτηση και από μένα γιατί έχω μπλεχτεί. Σε ένα κατάστημα με Ο.Α μετά 83 δειχνει να έχει και υπόγειο. Στην πραγματικότητα το υπόγειο είχε πρόσβαση και από το κατάστημα και από κοινόχρηστο χώρο. Τώρα θέλει να κλείσει με λαμαρίνα την πρόσβαση προς το υπόγειο. Μπορώ να δώσω ΒΧΚΧ μόνο για το κατάστημα? (χωρίς υπόγειο) Να τακτοποιήσω με 4178 το υπόγειο? Να βγάλω μία ΕΕΜΚ με ότι ένσημα συνεπάγεται? κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.