Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΓΙΩΡΓΟΣ1992

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ΓΙΩΡΓΟΣ1992's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συναδελφοι , σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας. Τελικα, νομιζω οτι αυτο που προτεινει στο τελος ο Didonis ειναι και το πιο σωστο απο πρακτικης αποψεως.
  2. KANA και dimitris GM πρωτιστως ευχαριστω για την αναταποκριση στο ερωτημα μου. Βρισκομαστε εντος σχεδιου πολεως αλλα αυτο το "......ή με τις τυχόν μικρότερες ή μεγαλύτερες που έχουν στην πραγματικότητα, εφόσον η μεταβολή αυτή δεν οφείλεται σε μεταβιβάσεις. " με τρομαζει. ΤΕΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ???
  3. Φίλοι Συνάδελφοι, θα χρειαστώ τη γνώμη κάποιου που έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που παραθέτω και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων για αυτό. Πρόκειται για ένα οικόπεδο που είχε αποδοθεί σε κάποιον με συγκεκριμένο παραχωρητήριο του 1931 από το τότε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ και το οποιο ,παρεχωρηθη με εμβαδον 510 τμ. Το 1934, το οικοπεδο πουληθηκε στην γιαγια του πελατη μου , η οποια δυο χρονια μετα, το 1936, αγνωστο γιατι , πουλησε στους ιδιοκτητες ομορου οικοπεδου τμημα του οικοπεδου της εμβαδου 80τμ, με αποτελεσμα το αρχικο οικοπεδο να γινει 430τμ, εμβαδο που εχει μεχρι και σημερα. Με δεδομενο οτι το εναπομειναν οικοπεδο, μεχρι και τις 18/10/1977 , ειχε α)προσωπο πανω απο 10μ β)βαθος πανω απο 15μ γ) εμβαδον ανω των 200τμ προϋποθεσεις που θετει το ΠΔ ΤΟΥ 1978 (ΦΕΚ 481Δ 18-9-1978) στο Αρθρο 2 , η ερωτηση του πελατη μου, ειναι ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ? Η αρμοδια πολεοδομια, δεν ξερει τι της γινεται και με παρεπεμψαν στη Δ/ΝΣΗ ΠΟΛ/ΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ του ΥΠΕΚΑ !! Θα εκτιμησω πολυ την καλη διαθεση καποιο συναδελφου να παραθεσει την αποψη του επι του θεματος. Ευχαριστω.
  4. Eγνε χτες εκτακτη ΓΣ στην πολυκατοικια και με τιποτα δεν δεχονται να γινει εκει καφετερια. Ακυρο ,λοιπον, το συγκεκριμενο και ξανα στο ψαξιμο για καταστημα ο ενδιαφερομενος. Οταν υπαρξουν νεα δεδομενα ,ενδεχομενως να σας χρειαστω ξανα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..!!
  5. Θα μπουν , σύμφωνα με τον υποψήφιο ιδιοκτήτη , τραπέζια και στην πρασιά των 12τμ που του αναλογεί. Το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργούσε ως φαρμακείο. Ευχαριστώ για την απάντηση stavrosa.
  6. Συνάδελφοι, ζητάω τα φώτα σας, γιατί έχω κάποια χρόνια να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα και χρειάζομαι κάποιες υποδείξεις για τα υφιστάμενα διαδικαστικά της αδειοδότησης. Πρόκειται για ένα ισόγειο κατάστημα 32τμ, με άλλο τόσο υπόγειο και χωρίς πολεοδομικές παραβάσεις το οποίο θα λειτουργήσει ως καφετέρια (πώληση καφέ και σκευασμάτων ζαχαροπλαστικής ) για διερχόμενους πελάτες αλλά και για κατανάλωση εντός (σε 8-10 τραπεζάκια ) . Ευχαριστώ ,εκ των προτέρων, όποιον έχει την ευγενική καλοσύνη να μου απαντήσει.
  7. Γειά σας συνάδελφοι. Έχω να ασχοληθώ με την αδειοδότηση Πρατηρίου Άρτου - Αναψυκτηρίου. Έχει καποιος την καλοσύνη να μου υποδείξει κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με την κάτοψη και το σχετικό διάγραμμα ροής εργασιών ; Μήπως μπορώ να έχω σε pdf ή καλυτερα σε .dwg ένα σχέδιο ως υπόδειγμα ; ( στην διάθεσή σας και το mail μου). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.