Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Giannispap

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Από άλλο πλανήτη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

517 profile views

Giannispap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, διάβασα όλα τα προηγούμενα μηνύματα και μπράβο σε όλους που αφιερώνουμε λίγο από το χρόνο μας για να απαντήσουμε σε θέματα που μας απασχολούν όλους. Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να συζητήσουμε (και να μας καταθέσει κάποιος συνάδελφος εάν έχει τη δική του εμπειρία) : 1) εάν έχει κλείσει κάποια αίτηση χωρίς να έχει βγάλει κάποια άδεια μικρής κλίμακας ενώ απαιτούνταν (εάν του ζητήθηκε από το σύστημα) ; 2) εάν τελικά η μόνωση δώματος χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας; 3) εάν για εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού σε μονοκατοικία του 1980 που δεν διαθέτει τζάκι (καμινάδα) θα χρειαστεί κανονική άδεια και όχι μικρής κλίμακας για να ανοιχτεί η καμινάδα και μελέτη θέρμανσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω οι απαντήσεις σας να βοηθήσουν και άλλους συναδέλφους.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι... ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει τελικά κανένας εάν υποβάλουμε έκθεση δραστηριοτήτων στο aplo.yeka.gr όσοι είναι εξωτερικοί συνεργάτες σαν τεχνικοί ασφαλείας σε επιχειρήσεις. Ευχαριστώ πολύ
  3. Σε ευχαριστώ πολύ Άκη για την άμεση απάντηση σου. Η απάντηση είναι προσωπική σου γνώμη ή επίσημη; Σε ευχαριστώ και πάλι.
  4. Καλημέρα, έχει κάποιος συνάδελφος κάποια επίσημη απάντηση στο τι τελικά καταχωρούμε όταν εξετάζουμε διαμέρισμα σε πολυκατοικία όπου η κεντρική θέρμανση έχει να χρησιμοποιηθεί πολλά χρόνια; Θεωρώ πλέον ότι είναι το καθημερινό πρόβλημα σε έκδοση ΠΕΑ. Ευχαριστώ πολύ.
  5. Σε ευχαριστώ για την άμεση και κατατοπιστικότατη απάντηση σου! Δυστυχώς εγώ δεν κοιμόμουν όταν έκανα το ΠΕΑ. Τη διεύθυνση την πήρα από το Ε9 του ιδιοκτήτη. Αυτός αποφάσισε ότι δεν είναι σωστό τελικά και έκανε διορθωτική και στο Ε9.
  6. Καλημέρα, μήπως έχει κάποιος συνάδελφος να μας καταθέσει την εμπειρία του για ανάκληση ΠΕΑ λόγω λάθος διεύθυνσης; Ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα, ζητώ συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, η ''λύση'' σε αυτό το πρόβλημα μάλλον ήταν η εγκατάσταση ξανά της 1.29 και της 1.31. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι έφταιγε. Το ίδιο αρχείο xml το έδωσα σε συνάδελφο και το έτρεξε και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή χρονία.
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τη διάθεση να απαντήσεις! και εγώ προς την ίδια κατεύθυνση είμαι, δηλαδή τμήμα κτηρίου, με τη μόνη διαφορά ότι μάλλον θα το πήγαινα το δάπεδο προς τον εξωτερικό αέρα (πυλωτή) γιατί δεν μπορώ να εξετάσω το ισόγειο σαν μθχ χωρίς κουφώματα! έχω στείλει email προς ευπεν αλλά το έστειλα λίγο καθυστερημένα για παρασκευή οπότε μάλλον από δευτέρα θα έχω κάποια απάντηση!
  9. Το ισόγειο είναι κλειστό περιμετρικά με τοιχοποιία κλπ. αλλά τα παράθυρα είναι ξύλινα κρεμασμένα και σε κάποια ανοίγματα δεν έχει καθόλου κούφωμα. δεν έχει κανένα σύστημα θέρμανσης/ψύξης είναι 2 ανεξάρτητοι χώροι μεταξύ τους ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη αλλά είναι ξεχωριστές ιδιοκτησίες.
  10. Καλησπέρα συνάδελφοι, για να ακούσω γνώμες για το πως θα εξετάζατε την περίπτωση μου. Έχω να εκδόσω ΠΕΑ σε κατοικία προ του 1950, η οποία στο ισόγειο είναι εγκαταλελειμμένη και ο όροφος είναι η κατοικία. 1)θα την εξετάζατε σαν μονοκατοικία με μθχ το ισόγειο; 2)σαν πολυκατοικία με τμήμα κτηρίου τον όροφο; 3)το δάπεδο του ορόφου με τι θα είχε επαφή;
  11. Giannispap, on 04 Dec 2017 - 15:42, said: Δε μπορει να φτιαχνεις το xml χειροκινητα και να συμβαινει αυτο. Το φτιαχνεις απο καποιο εμπορικο λογισμικο; Και όμως το έφτιαξα χειροκίνητα και όχι σε εμπορικό πρόγραμμα. Το φτιαχνεις "πανω" σε κανενα αλλο xml που ειχες παλια και εχει τιμες στο φωτισμο; Το έφτιαξα πάνω στο xml που κατέβασα απο BC όταν καταχώρησα τα στοιχεία. Κειμενο ειναι το xml. Ανοιξε το με το notepad και δες αν στο "light" εχει τιμες. Απλα μην το πειραξεις η σωσεις οταν το ανοιγεις ετσι αν δεν ξερεις. Απλα δες. Το άνοιξα αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ο φωτισμός. Προσπαθώ από το πρωί να καλέσω στην τεχνική υποστήριξη αλλά είναι μόνιμα κατειλλημένο. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
  12. Καλησπέρα συνάδελφοι, προσπαθώ να κάνω ΠΕΑ σε μια κατοικία, κατασκευής του 2009 με το νέο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ και όπως παρατήρησα σχεδόν όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το λογισμικό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκάλωμα έχει φάει και παρόλο που εξετάζω κατοικία μου βγάζει στα αποτελέσματα και ΦΩΤΙΣΜΟ. Εαν γνωρίζει κάποιος τη λύση θα βοηθούσε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.