Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

fred_hockey

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

fred_hockey last won the day on Μάρτιος 9 2017

fred_hockey had the most liked content!

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

fred_hockey's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ειμαι ο συντακτης του τοπικ... Γραφτηκα στο επαλ εκανα δυο χρονια και πηρα το πτυχιο σχεδιαστη δομικων εργων και εδωσα σοβαρα πανελλήνιες με μπολικο διάβασμα και σχεδια που δεν χωρουσαν πλεον στην σχεδιοθηκη...πενάκια,οικοδομικη,μαθηματικα και πολλες εκθεσεις που εκει ειχα μεγαλο θεμα αν προσεξετε και τα ορθογραφικα που εκανα τοτε...Τελειωσα το επαλ που λετε με 19,7 και στις πανελλήνιες εγραψα 1.764 μορια (στα 2.000) περασα Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε το 2015. (πρωτη επιλογη).Μαρεσει η σχολη και ας εχει τα τεραστια θεματα και κενα.Χρωσταω μερικα μαθηματα και προσπαθω θα παω Erasmus στην χρονια που ερχεται Ηθελα απλα να ποσταρω μιας και το σκεφτομουν ορισμένες φορες ότι το ειχα γραψει εδώ...Ποτε δεν μετανιωσα που δεν πηγα ΙΕΚ...το αντιθετο!θεωρω πως τουλάχιστον εμενα θα με ειχε κρατησει πισω και δεν θα μου ταιριαζε.
  2. γεια σας, θέλω να ρωτήσω κάτι που αφορά τους ηλεκτρολόγους γιαυτό και το έβαλα στο συγκεκριμένο θεματολόγιο και όχι στην εκπαίδευση όπου ίσως να ανήκει και εκεί... έχω πτυχίο ηλεκτρολόγου (επίπεδο 3)πως ακριβώς μπορώ να αποκτήσω την άδεια? τι δικαιολογητικά χρειάζονται θέλω να μου πείτε όποιος γνωρίζει και που πρέπει να απευθυνθώ.. Υ.Γ στην Αθηνα ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.