Μετάβαση στο περιεχόμενο

hrizah

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

564 profile views

hrizah's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω την εξής απορία: Μπορεί να εκδοθεί με ΕΕΔΜΚ επέκταση εξώστη Α ορόφου με/χωρίς να δημιουργείται η.χ. στο ισόγειο σε διώροφη μονοκατοικία; Δηλαδή να μεγαλώσει ο εξώστης περίπου 2 μέτρα. Αν όχι, τί κάνουμε; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δεν αναρτούμε το ίδιο ερώτημα σε παραπάνω από ένα θέμα καθώς δημιουργούμε σύγχυση στους συμμετέχοντες και διαμοιρασμό των απαντήσεών τους. Τυχόν όμοια μηνύματα θα διαγράφονται. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
  2. Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος την τιμή ζώνης για εντός οικισμού Δ.Δ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, Δ. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ; Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα μήπως γνωρίζετε την τιμή ζώνης για εκτός οικισμού (οικόπεδο με μονοκατοικία) στον Δήμο Αργιθέας, Νομός Καρδίτσας? Βρήκα το επισυναπτόμενο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, ευχαριστώ πολύ! 86-2016.pdf
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω την εξής απορία: Πελάτης στον οποίο έχω κάνει τακτοποίηση για κτίσματα προ του 1975 θέλει να ανεγείρει πλησίον αυτών στο ίδιο οικόπεδο ισόγεια κατοικία. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει τμήμα της περίφραξης που βρίσκεται εκτός ορίων του οικοπέδου. Αν ο πελάτης δεν είναι διατεθειμένος να γκρεμίσει την περίφραξη στο σημείο που υπερβαίνει τα όρια του οικοπέδου, τί άλλο μπορώ να κάνω ώστε να μην έχω θέμα στον έλεγχο δόμησης? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι και καλές γιορτές. Έχω την εξής περίπτωση: Μου ζητήθηκε βεβαίωση νομιμότητας σε αγροτεμάχιο αδόμητο. Στην αυτοψία παρατήρησα ότι μία αποθήκη του γείτονα μπαίνει κατά 2 μέτρα περίπου στο αγροτεμάχιο του πελάτη μου. Δίνουμε βεβαίωση νομιμότητας ή μπα? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  6. Καλησπέρα, μόλις το δοκίμασα melissa και βρήκα την ημερομηνία που θεσπίστηκε η περιοχή natura. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
  7. Γιατί 2011? Το natura ιδρύθηκε το 1992 όπως είδα πριν λίγο, οπότε οι πιθανότητες είναι από το 1992 και μετά. Βέβαια εμένα το αυθαίρετο έχει αποδεικτικό παλαιότητας προ του 1983 οπότε είμαι καλυμμένη.
  8. ναι μπηκα όπως και στο ΓΠΣ της περιοχήςαλλά αναφέρει μόνο τα όρια natura, όχι πότε θεσπίστηκαν. Ευχαριστώ όμως. Μάλλον θα ενοχλήσω αύριο την Τεχνική Υπηρεσία της περιοχής αντί της ΥΔΟΜ και βλέπουμε.
  9. dimitris GM, σε ευχαριστώ αλλά πήρα πρωί πρωί στην ΥΔΟΜ και τους έκανε μεγάλη εντύπωση που απευθύνθηκα σε αυτούς για κάτι τέτοιο Όποια άλλη συμβουλή καλοδεχούμενη..
  10. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω την εξής απορία: Σε περίπτωση αυθαιρέτου σε εκτός σχεδίου περιοχή στη Χαλκιδική, το οποίο βρίσκεται εντός Natura, πώς μπορώ να μάθω πότε θεσπίστηκε η περιοχή Natura ώστε να δω αν μπορώ να το τακτοποιήσω ή όχι? Υπάρχει κάποιο site / ΦΕΚ/ Πολεοδομία να απευθυνθώ? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
  11. Καλησπέρα συνάδελφοι, χρειάζομαι τα φώτα σας... Γνωρίζει κανείς την τιμή ζώνης για τον οικισμό Αλεξάνδρα, Δ.Δ. Σταθμού Μουριών, Ν. Κιλκίς? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.