Μετάβαση στο περιεχόμενο

niknak

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

niknak's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συμφωνώ αλλά για να βγει το κτίριο κατηγορία Β επιλέγεις π.χ. τρόπος θερμανσης πετρέλαιο ή βιομάζα την εγκατάσταση του καύσιμου γιατί την θέλεις
  2. Αφού με τον ΚΕΝΑΚ καθορίζεται ο τρόπος θέρμανσης ενός κτιρίου , για ποιό λόγω επιβάλλεται να γίνεται μελέτη καύσιμου αερίου σε όλες τις οικοδομές . Μηπώς έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω?
  3. Συνάφελφοί έχω μια περίπτωση αναθεώρησης της οικοδομικής άδειας Βιομηχανικής εγκατάστασης ως πρός τον χρόνο ισχύος (δεν εχει γίνει καμία κατασκευή) . Η εγκατάσταση έχει χώρο γραφείων μεγαλύτερο από 50,00 τ.μ. . Απαιτείται ΚΕΝΑΚ ?
  4. Νομίζω chronism οτι πρέπει να κάνεισ νομιμοποιηση με το αρθρο 22 και να πληρωθούν κανονικά αμοιβές μόνο της μελέτης
  5. Πρόκειται να κατασκευάσω μια οικοδομή σε απόσταση 100 μέτρων από την θάλασσα και θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι καλο να μπει κατά την σκυροδετήση σε "υποστ". - δοκούς και πλάκες στεγανωτικό μάζης για την υγρασία η αν υπάρχει κάποιο καλύτερο υλικό γί'αυτή την περίπτωση ───────────────────────────────────────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία σε ολόκληρο το κείμενο ή τον τίτλο.
  6. πορεί να αναθεωρηθεί ως προς την επ' αοριστό ισχύ οικοδομική άδεια η οποία έχει εκδοθει το έτος 1978 και κατά τον χρόννο της σχύς της έχει αποπερατωθει ο γέρων οργανισμό και η τοιχοποιία. Σύμφωνα με ποιες διατάξεις Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση πριν κάνετε μια νέα δημοσίευση.
  7. μηπως γνωρίζεται που μπορώ να βρώ διαστάσεις και απιτούμενους χώρους για την κατασκευή σφαγείων μικρών και μεγάλων ζώων
  8. έχω συνυπογράψει σε στατική μελέτη για την θεμελίωση (πεδιλοδοκούς) επειδή την άδεια έχει εκδόσει αρχιτέκτων μηχανικός, κατα την διάρκεια της κατασκευής έγιναν λάθη στην τοποθέτηση του κτιρίου (την επίβλεψη έχει και πληρώθηκε ο αρχιτέκτων μηχανικός) ποιες ειναι οι ευθύνες που έχω και που μπορώ να το βρώ στην νομοθεσία
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.