Μετάβαση στο περιεχόμενο

Koener

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Koener's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κύριοι/ες σας ευχαριστώ, για την ώρα θα δουλέψω με ένα δανικό Simatic s7-1200 και έχω μια απορία: Χρειάζομαι να δουλέψω σε Step 7 Basic (είναι πανάκριβο και το trial δεν μας κάνει για long-term use) ή οποιαδήποτε άλλο πρόγραμμα μου κάνει?
  2. παρόλο που τα koyo έχουν όντως φοβερές τιμές το σαιτ στο οποίο τα βρήκα είναι αμερικάνικο και δεν στέλνει στην Ελλάδα. Όσο για τα μεταχειρισμένα που είπες parth βρήκα κάποια αλλά τα shipping fees είναι τεράστια.. Μήπως έχετε υπόψιν σας κάποιο σάιτ πιο προσ Ευρώπη? Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας
  3. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο PLC για πτυχιακή εργασία. Βασική προϋπόθεση είναι το κόστος.. Ψάχνοντας βρήκα κάποιες αρκετές ενδιαφέρουσες εργασίες (συγκεκριμένα με PLC Siemens s7-300 kai Siemens s7-200) αλλά το κόστος , $200-$250 ανά ελεγκτή, είναι για μένα απλησίαστο. Οπότε ελπίζω σε κάποιον αρκετά φθηνότερο ελεγκτή που να καλύπτει της ανάγκες της εργασίας μου (παράδειγμα: έναν μινι-ανελκυστήρα). Ένας ελεγκτής, ο CO-OODD1-D, που βρήκα στο http://www.automationdirect.com/adc/Shopping/Catalog/Programmable_Controllers/CLICK_Series_PLCs_(Stackable_Micro_Brick)/PLC_Units/C0-00DD1-D είναι σε μια πολύ προσιτή τιμή. Τα reviews μάλιστα το δικαιώνουν. Η γνώμη σας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.