Μετάβαση στο περιεχόμενο

t54g05

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Έχω κάνει τακτοποίηση αυθαιρέτου και βρίσκομαι στην φάση εξόφλησης δόσεων (με προκαταβολή του 30%). Έχω κάνει και αίτηση για το εξοικονομώ από πέρυσι αλλά ακόμα δεν έχω εγκριθεί. Τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης τις έχω τελειώσει. Μπορώ να υπαχθώ στην μείωση του προστίμου ή όχι; Ο Ενεργειακός Επιθεωρητής που έχω μου είπε όχι αλλά εγώ άλλα καταλαβαίνω από αυτά που γράφετε εδώ.
  2. καλημέρα και χρόνια πολλά. Πάνε 3 μήνες που υπέβαλα αίτηση για το πρόγραμμά αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της αίτησής μου;
  3. Τίποτα. Τώρα βάζω. Κάτι είπαμε για την παράθεση των αμέσως προηγούμενων μηνυμάτων t54g05. Επίσης συμπλήρωσε την ειδικότητά σου. Ευχαριστώ, hkamp.
  4. Ευχαριστώ πολύ Παρακαλώ, συμπληρώστε στο προφίλ σας την ειδικότητά σας. Επίσης, μην κάνετε παράθεση των αμέσως προηγούμενων μηνυμάτων. Ευχαριστώ, hkamp.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Σίγουρα ο ενεργειακός επιθεωρητής μου θα μου δώσει πιο σαφή απάντηση απλά στα γρήγορα ήθελα να ξέρω αν η μείωση των θερμίδων (όταν όλοι οι άλλοι παράγοντες είναι αμεταβλητοι) ισοδυναμεί με ακόμα πιο αυξημένη κλάση ή το αντίθετο.
  6. Η αμοιβή του ενεργειακού επιθεωρητή για το ΠΕΑ καλύπτεται από το πρόγραμμα ή το πληρώνει ο ενδιαφερόμενος;
  7. Δυο ερωτησούλες παιδιά: 1. Ξεκίνησα το πρόγραμμα αλλά αφού έφυγε ο φάκελός μου από την τράπεζα και πριν ακόμα πάρω την έγκριση του Υπουργείου διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με τον προμηθευτή που αναφέρεται στο ΠΕΑ. Θα έχω πρόβλημα; πρέπει κάτι να κάνω για να αλλάξω τον προμηθευτή; 2. Ο πρώτος προμηθευτής είχε βγάλει μια προσφορά με έναν λέβητα 40.000 kcal/h και με αυτόν ανέβαινα μια κλάση. Ο τωρινός προμηθευτής μου, μου έβγαλε προσφορά για λέβητα 20.000 kcal/h. Η μείωση αυτή θα είναι θετική ή αρνητική για το δεύτερο ΠΕΑ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.