Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Japl

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Japl

  1. Ευχαριστώ για τη βοηθεια μαγκες θα τα κοιτάξω όλα
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση,δεν ενδιαφέρομαι για συνεχιση σπουδων κτλ απλα για ευρεση εργασιας στο εξωτερικο στον ιδιωτικο τομέα.Οπότε για αυτό χρειάζεται απλά μετάφραση ή δεν υπάρχει πρόβλημα?
  3. Καλησπερα, εφόσον κάποιος είναι απόφοιτος ΤΕΙ και έχει πιστοποιητικό αποφοίτησης (το οποίο επέχει του πτυχίου) στα ελληνικά μπορεί να αναζητήσει χωρίς πρόβλημα δουλεια στο εξωτερικό κυρίως σε χώρες όπως η Αγγλία ή οι Ηνωμένες Πολιτείες? Χρειάζονται κάποιες επιπλέον ενέργειες όπως μετάφραση του πιστοποιητικού αποφοίτησης στα αγγλικά ή άλλα δικαιολογητικά για να αποδείξει οτι είναι bachelor? Ευχαριστώ
  4. ευχαριστώ για την απάντηση,διαβασα όμως στο ιντερνετ ότι μπορείς με πτυχιο τει και ενα ναυτικό φυλλάδιο να μπεις σαν πληρωμα και να παρεις και το διπλωμα γ' μηχανικου εφόσον συμπληρώσεις 1 χρόνο στο καράβι (και 6 μήνες απο ΑΕΙ)..για ναυτικος και ειδικα 1 χρονο δε το πολυψήνω,το καλυτερο για εμένα θα ήταν να κανω ταξίδια το πολυ 3 μήνες ή κανοντας αυτο που ανέφερες..όταν λες να με στελνουν στο λιμανι τι εννοεις?
  5. Καλησπέρα,ειμαι φοιτητής του τμηματος ηλεκτρονικών μηχανικών του ΤΕΙ Πειραια..Με το πτυχίο μου ως ηλεκτρονικός μπορώ να εργαστώ σε ναυτιλιακές εταιρείες και ειδικότερα να ''ανέβω'' σε βαπόρια/δεξαμενοπλοια/εμπορικα πλοια ως μηχανικός κατα τη διαρκεια ενος ταξιδιου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.