Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

κατεριναχανια

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

365 profile views
  1. Την αντλια την ειχα στους 19 και το θερμοστατη χωρου στους 27. Δεν υγροποιηθηκε το πατωμα πουθενα. Δεν εχω βαλει μετρητη για την αντλια. Το μονο που ξερω ειναι οτι τη λειτουργησα Ιουλιο Αυγουστο κ λιγο απο Σεπτεμβρη κ πληρωσα συνολικο ρευμα σπιτιου 300 ευρω. Τα μισα περιπου ηταν για την ψυξη. Εγω ειμαι ευχαριστημενη διοτι με τον αντρα μου που ζουσε με το a/c πληρωναμε πολλα περισσότερα.
  2. Στο σπιτι μας μονοκατοικια φετινης κατασκευης εχουμε ενδοδαπεδια με α/θ κ fancoil κρυφα μεσα σε γυψοσανιδααπο τα οποια βγαινει ο αερας απο αεραγωγους. Λειτουργησαμε την ψυξη η οποια βεβαια εχει μελετηθει απο την κατασκευη κ δεν το καναμε απο κεφαλιου μας. Η αποψη μου???? ευτυχως που το καναμε!!!!!!! Το σπιτι μου δεν εζησε ποτε την αφορητη ζεστη,... Πηγαινα στα αλλα σπιτια κ ελεγα χριστε μου ποτε θα παω στο σπιτακι μου. Δεν καταλαβα καλοκαιρι... Δεν παγωσα ομως στο σπιτι μου ... Ημουν συνεχως σε μια τελεια θερμοκρασια. Δε νιωθεις αυτο του a/c της παγωνιας που πρεπει να το κλεισεις γιατι επαθες ψυξη καλοκαιριατικα. Τα f/c δεν τα χρησιμοποιησα. Δε χρειαστηκε καν. Ισως αν ηταν πιο ζεστο καλοκαιρι αυτο που περασε να τα ειχαμε χρησιμοποιησει. Το αρνητικο ειναι οτι το πατωμα ειναι παγος κ πρεπει να κυκλοφορεις με σαγιοναρες. Ειναι κατι ομως που δε με ενοχλησε διοτι παντα φοραμε σαγιοναρες στο σπιτι. Ειναι κριμα να δωσεις τοσα λεφτα σε μια τετοια εγκατασταση κ να μη φροντισεις να εχεις κ ψυξη το καλοκαιρι. Εγω παντως f/c δε θα εβαζα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.