Jump to content

Dio_the_Theo

Core Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Dio_the_Theo last won the day on May 14 2015

Dio_the_Theo had the most liked content!

Community Reputation

267 Πολύ καλή

About Dio_the_Theo

 • Rank
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

1,012 profile views
 1. Συνάδελφοι καλησπέρα, Είμαι μισθωτός και ΕΕ οπότε την Μεγάλη Πέμπτη πήρα 400€ και σήμερα πληρώθηκαν από την Εθνική τα άλλα 200€.
 2. Συνάδελφοι καλησπέρα, Είμαι μισθωτός και ΕΕ οπότε την Μεγάλη Πέμπτη πήρα 400€ και σήμερα πληρώθηκαν από την Εθνική τα άλλα 200€.
 3. Κι εγώ μισθωτός με 400 € τη Μ.Πέμπτη με Εθνική και ακόμα να μπουν. Είναι άχρηστοι με περικεφαλαία.
 4. Εγώ με Εθνική και 400 € το Πασχα περιμένω. Ποντάρετε, θα πάρω 600, 400, 200 ή το τρίτο...
 5. Δεν μας λες όμως εμείς σαν κλάδος μηχανικών σε ποια όχθη συμφερόντων βρισκόμαστε. Εγώ λέω ότι οι άλλοι πολύ καλά κάνουν και κάθονται και πληρώνονται. Φταίνε αυτοί; Να σε βοηθήσω, με Πατούλη και Στασινό τις αρπάζουμε από όλους. Λόγω ΔΣΑ πήραμε αυτά 600 (εγώ έχω εισπράξει 400). Αλλά από τη στιγμή που το 15% βγάζει κυβέρνηση ή διοίκηση επιμελητηρίου (βλέπε βουλευτικές ή ΤΕΕ), τελικά οι υπόλοιποι σε ποια πάντα βρισκόμαστε; Υπόψη ούτε εγώ ξέρω να σου απαντήσω, αλλά ΝΔ και Συριζα δεν ψήφισα και ούτε πρόκειται.
 6. Ντάξει μην αρχίσουμε τον κοινωνικό αυτοματισμό. Και οι ΔΥ καλά κάνουν και οι μεγάλες επιχειρήσεις που επιδοτούνται με το 800ρι καλά κάνουν. Εμείς, αρμενίζουμε σωστά; Όσο για τις εκλογές, θα ειναι πολύ κακή ιδέα για τη ΝΔ. Αφενός χάνει 3 χρόνια από την τωρινή εντολή αφ` ετέρου θα απαιτήσουν όλοι τα συμφωνηθέντα. Όταν λέω όλοι, εννοώ τους μεγάλους εντός και εκτός. Γενικά, θεωρώ ότι από πολιτικής σκοπιάς θα έχει πολύ ενδιαφέρον η φάση.
 7. Εχθρός του κακού είναι το χειρότερο. Από το tweet του Πρωθυπουργού ότι όλοι οι Ελ. Επ. θα πάρουν το 800ρι στη γελοιότητα με τα σκόιλ ελικικου. Και εκεί που περίμενες ότι ο κατήφορος τελείωσε ήρθε το ακόμα χειρότερο ότι μετά τα 600 € έρχεται το Μάιο το 800ρι για τους Ελ. Επ. Και ξαφνικά όλα ανοίγουν. Από αυτά καταλαβαίνω ένα και μόνο πράγμα: πόσο ζώα νομίζουν ότι είμαστε, γιατί σα να είμαστε κ@λόζωα μας συμπεριφέρονται. Αν το θέλουμε και μας αρέσει καλώς. Απλά θεωρώ ότι ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη κατηφόρα με τα γεγονότα του κορονοϊού και δε νομίζω ότι θα μείνουν πολλοί αλώβητοι.
 8. Εμείς έχουμε Στασινό, που όπως έλεγε οι μηχανικοί είμαστε σκληρά εργαζόμενοι και κάτι ψωρο-800-ρια δεν τα έχουμε ανάγκη.
 9. Θλιβεροί. Πάντως αποκαλύφθηκε ο ρόλος των ΟΣΤΚ και των ΜΚΟ που κρύβονται από πίσω τους. Το να ελέγξεις αν έμαθε ο Ινδιάνος να καλλιεργεί μπανάνες στην Βόρεια Καρολίνα είναι αδύνατο. Όμως οι όροι αλλάζουν όταν το "έργο" γίνεται εντός επικράτειας.
 10. Πέρα από την ξεφτιλα, σκεφτείτε ότι βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και καπεταναίοι στο πλοίο είναι ο Μητσοτάκης με τον Σταϊκούρα, αναπληρωτης καπετάνιος ο Τσίπρας και Α΄ μηχανικός ένας κάποιος ονόματι Στασινός.
 11. Αποσύρεται η τηλεκατάρτιση με παρέμβαση Κούλη. Όλοι οι επιστήμονες θα πάρουν τα 600 ευρώ(και θα διατηρήσουν το νευρικό τους σύστημα άθικτο).
 12. Πάντως υπάρχει και το ενδεχόμενο να δικαιούσαι τα 800 μόνο εφόσον έχεις κάνει την τηλεκατάρτιση.
 13. Επιβεβαιώνω, η ΕΤΕ τα έβαλε. Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα, είναι πόσο θα τα πληρώσουμε αυτά τα 600 ευρώ. Διαβάζω ότι τα χρήματα είναι από Εθνικούς πόρους οπότε η ερώτηση είναι: Γιατί δεν μπήκαμε στο 800ρι και μπαίνουμε στο 1070ρι;; Μήπως κάπου εκεί στο 2025 μας χρεώσουν εκτός των 600 € καί τα 470 € των ΚΕΚ;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.