Jump to content

Dio_the_Theo

Core Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Dio_the_Theo last won the day on May 14 2015

Dio_the_Theo had the most liked content!

Community Reputation

267 Πολύ καλή

About Dio_the_Theo

 • Rank
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

1,256 profile views
 1. Χρόνια πολλά με υγεία και δημιουργία!
 2. "...και έτσι να γίνονται εύκολα πελατάκια στα κόμματα..." Βασικά αυτό συμβαίνει στη χώρα. Το κάθε πολιτικό/οικονομικό/συντεχνιακό συμφέρον βάζει στο βρακί του όσους είναι ανευ πλατών. Συμφέροντα που οικοδομήθηκαν σε βάθος πολλών δεκαετιών και τώρα έχουν το πάνω χέρι εν μέσω γενικής οικονομικής ανέχειας. Είναι τραγικό να βλέπεις νέους πτυχιούχους 25 ετών εγκλωβισμένους, χωρίς ευκαιρίες, να θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό ακόμα και σήμερα μετά από τη διακυβέρνηση πολλών φωστήρων που "μας έσωσαν" και "μας έβγαλαν από τα μνημόνια".
 3. Οι δικηγόροι το παλεύουν, οι γιατροί δεν ασχολούνται και πολύ με τα καρναβάλια τους (ΙΣΑ) και οι μηχανικοί σύμφωνα με το Στασινό δεν έχουν ανάγκη από επιδόματα και δουλεύουν κανονικά (δηλώσεις Στάσιμου- με μ- στην πρώτη καραντίνα). Όλα καλά, οι εποχές εναλλάσσονται κανονικά, ήλιος συνεχίζει να ανατέλλει και να δύει κατά τα προβλεπόμενα κλπ.
 4. Έτσι γίνεται αντιληπτή η Δημοκρατία από την κυβέρνηση. Γι` αυτό επιδοτούν αεροδρόμια και αερομεταφορείς. Ισονομία στα χρέη, χωριστά στα κέρδη.
 5. Αξιέπαινη η προσπάθεια. Η εποχή που όλα τα αγοράζαμε εισαγόμενα έχει παρέλθει. Μέχρι και το λιγνίτη απαρνηθήκαμε, με πρόσχημα τη σωτηρία των δασών του Αμαζονίου(;), για το εισαγόμενο φυσικό αέριο αμφιλεγόμενων προμηθευτών του εξωτερικού.
 6. Υπερβολικά αυτά τα στοιχεία. Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έχει εισαγόμενη ρύπανση από το βιομηχανικό βορρά και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το αφήγημα της Ελληνικής κυβέρνησης για το κλείσιμο του λιγνίτη στην Πτολεμαΐδα.
 7. Φαντάζομαι δεν παίζει κάποια κρατική ενίσχυση όπως κλήρωσε για τον εθνικό μας αερομεταφορέα ας πούμε. Δεν είμαστε ίσα κι όμοια.
 8. Συμφωνούμε, φαίνεται ότι και στην πράσινη ανάπτυξη έχουμε greek statistics.
 9. Αύξηση 478% στους καύσωνες. Και ερωτώ: τα πλαστικά καλαμάκια που απαγόρευσε η κυβέρνηση δεν έριξαν κανά 15% τον ακραίο καύσωνα;; Ο λιγνίτης της Πτολεμαΐδας σε συνδυασμό με το εισαγώμενο (Αζέρικο;) φυσικό αέριο; Πόσο έσωσαν το κλίμα; Κανά 120%; Ακάκιε, πόσο κάνει 0 + 0 τοις εκατό;;
 10. Σαν να λέμε 0 + 0= 14%... Όποιος είναι λίγο παλαιότερος καταλαβαίνει.
 11. Αυτός μια μέρα θα γίνει Πρωθυπουργός. Είναι απαλλαγμένος από το τοξικό επίθετο "Μητσοτάκης" χώρια που αντί για πολιτικός κρατούμενος από 6 μηνών βρέφος είναι κυνηγημένος για τις ιδέες του δολοφονηθέντος πατέρα του. Τελικά, τα έργα πήγαν ένα Μεγάλο Περίπατο. Και τα 2 ψωροεκατομμύρια (πληβείε πως κάνεις έτσι για 2 ψωροεκατομμυριάκια) επίσης πέταξαν.
 12. Επειδή ασχολήθηκα με ηλεκτρικό ποδήλατο, το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει είναι οι διαφόρων ειδών ακίδες κλπ που τρυπάνε για πλάκα τα λάστιχα. Είχε τύχει να αλλάξω σαμπρέλα 3 φορές μέσα σε ένα μήνα. Είναι μια λύση για πολύ χαμηλά οικονομικά στρώματα όχι για επαγγελματία.Πιστεύω οι περισσότεροι θα απογοητευθούν από το ηλεκτρικό ποδήλατο και θα το παρατήσουν όπως το παράτησα κι εγώ. Δεν μου κόστισε όμως σχεδόν τίποτα καθότι το έφτιαξα μόνος μου με ηλεκτρικό μοτέρ 250 W από Κίνα.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.