Μετάβαση στο περιεχόμενο

PanosTs

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

PanosTs's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα! Θέλω να τοποθετήσω ενεργειακό τζάκι αερόθερμο σε οικία για το οποίο δεν έχω καμία εμπειρία και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες. 1) για να βρω την παροχή όγκου αέρα η οποία απαιτείται για την θέρμανση του χώρου βάση των θερμικών απωλειών του χώρου, κάνω τον υπολογισμό σαν η ψυχρομετρική μεταβολή είναι αισθητή θέρμανση? μέσω του τύπου Q=0.29*V*(Tb - Ta)? 2) το δίκτυο αερισμού το υπολογίζουμε εμείς? ή έχει τυποποιημένες κατασκευαστικές διαστάσεις?
  2. din77. ευχαριστώ για την βοήθεια συνάδελφοι !
  3. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω οποιονδήποτε ξέρει και χρησιμοποιεί τι πρόγραμμα της 4Μ για τις θερμικές απώλειες, γιατί δεν μου εμφανίζει τις απώλειες αερισμού που εμφανίζονται στον πίνακα αποτελεσμάτων? μήπως είναι οι απώλειες χαραμάδων? Μπορώ να το ρυθμίσω να τις εμφανίζει. Ευχαριστώ!
  4. Σε ευχαριστώ Electrical Salonica για τις παραπομπές και τις συμβουλές. όσο αφορά τιμές από μελέτες κλπ ξέρω ότι είναι σκοτωμένες οι τιμές κλπ αλλά κάπως πρέπει να μπούμε και εμείς οι νέοι τελειόφοιτοι στην αγορά εργασίας.
  5. Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αλλά αν διαβάσω τις τεχνικές οδηγίες θα είμαι σε θέση να εκπονήσω χωρίς να το έχω ξανά κάνει ??
  6. Γνωρίζεται πως μπορεί κάποιος να μάθει πως να διενεργεί μελέτες φυσικού αερίου? Μου ζητήθηκε να κάνω εκπόνηση μελετών φυσικού αερίου και να τα καταθέτω στην ΔΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Είμαι πρόσφατα απόφοιτος τμήματος μηχανολογίας και δεν έχω ασχοληθεί. Πως να κινηθώ?? Ευχαριστώ Πολύ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.