Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

xristina_ts

Members
  • Περιεχόμενα

    52
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

677 profile views

xristina_ts's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η βαθμολογία δεν έγινε αμερόληπτα. Υπάρχει άτομο μέσα στα εγκεκριμένα που είναι γεννημένο το 1991 και η προκήρυξη έλεγε σαφέστατα να είναι γεννημένο ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1/1/1991.
  2. Μέχρι στιγμής αυτό έκανα! Όμως πλέον στον τόπο όπου δραστηριοποιούμαι δεν το δέχονται στην υπηρεσία! Οπότε σκέφτηκα αν υπήρχε κάποιος τρόπος να "πάρουμε πίσω" την υπογραφή.
  3. Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα διαγράμματα ροής καθώς πλέον δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα υπογράφουμε. Μπορεί να μου πει κάποιος αν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη μετεκπαίδευση ή κάποιο σεμινάριο ώστε να έχουμε το δικαίωμα να το υπογράφουμε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ το αρχείο excel αν είναι εύκολο παρακαλώ πολύ στο [email protected] Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
  5. Καλημέρα, καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις !!! Το πρόβλημα ήταν ότι δε γνώριζε ο ιδιοκτήτης ποιος ήταν ο υδραυλικός που έκανε την εγκατάσταση για να δώσει την Υ.Δ. αλλά τελικά θα την πάρουμε από τον σύνδεσμο υδραυλικών. Θα πάνε αυτοί να ελέγξουν και θα την δώσουν αυτοί. Το αναφέρω σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος κάτι αντίστοιχο!
  6. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε για τη διαφωτιστικότατη και άμεση απάντησή σου! Έθεσες ζητήματα που λόγω απειρίας δεν τα είχα σκεφτεί! Μάλλον θα του πω να το δώσει στον εγκαταστάτη του!
  7. Καλημέρα, μου ζητήθηκε να ετοιμάσω μια Υ.Δ. για την καλή εγκατάσταση υδραυλικών για την ηλεκτροδότηση μιας κατοικίας και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν έχουμε το δικαίωμα υπογραφής ή αν πρέπει να εγγραφούμε κάπου για να το έχουμε ή δεν το έχουμε καθόλου. Με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο είδα ότι η Υ.Δ. έχει καθορισμένη μορφή και ζητάει αριθμό άδειας εγκαταστάτη. Ευχαριστώ πολύ!
  8. Όταν εχεις συσκευές μαγειρέματος που χρειάζονται φούσκα.. Για παράδειγμα φριτέζα,πλατό, κάρβουνα κλπ. Τωρα όταν χρησιμοποιούνται μαγειρικά έλαια σε ποσότητα μεγαλύτερη των 10 λίτρων πρεπει να μπει σύστημα τύπου f. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται μελέτη ενεργητικής. Sent from my iPad using Tapatalk
  9. Θα ήθελες να με κατευθύνεις προς το που να ψάξω? Έριξα μια ματιά στον ΝΟΚ αλλά δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα! Ευχαριστώ!
  10. Καλημέρα, έχω ένα οικόπεδο 4750,00 τ.μ. το οποίο βρίσκεται εκτός οικισμού, αλλά εντός ζώνης. Βρίσκεται όμως εντός προστατευόμενης περιοχής ορνιθοπανίδας. Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι οικοδομήσιμο και αν ναι, τι συντελεστή δόμησης έχει? Έχω την εντύπωση ότι επειδή είναι εντός προστατευόμενης περιοχής δεν μπορεί να γίνει δόμηση, έτσι είναι? Ευχαριστώ πολύ!!
  11. Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα σχετικά με τις αντλίες θερμότητας. Υπάρχει κάποιο βιβλίο το οποίο θα μου προτείνατε? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  12. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω καθώς μου έχει ανατεθεί να κάνω μια τεχνική έκθεση Η/Μ για την δήλωση αυθαιρέτων μιας ξενοδοχειακής μονάδας, τι πρέπει να περιλαμβάνει αυτή η τεχνική έκθεση και πως κοστολογείται. Υπάρχει κάπου κάποιο υπόδειγμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως για αυτήν του Πολ. Μηχ.?? Με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  13. Ευχαριστώ πολύ!!! Τελικά δεχτηκε να τα παίρνει το πυρηνελαιουργείο. Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για το ενδιαφέρον και το χρόνο σας!!
  14. Καλημέρα, στη Ρόδο πρόκειται να γίνει η επένδυση. Το θέμα είναι ότι σε όλο το νησί υπάρχει ένα μόνο πυρηνελαιουργείο οπότε ουσιαστικά, πηγαίνεις με τους δικούς του όρους. Πραγματικά και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που δε δέχονται την κομποστοποίηση σαν λύση..
  15. Καλησπέρα και πάλι, ήθελα να ρωτήσω, πέρα από την σύμβαση με πυρηνελαιουργείο, τί άλλο μπορεί να προταθεί για τη διαχείριση του πυρήνα διφασικού ελαιοτριβείου? Ρωτάω επειδή στην περιοχή μου υπάρχει μόνο ένα πυρηνελαιουργείο, το οποίο δέχεται μόνο τριφασικά απόβλητα και την κομποστοποίηση μου είπαν από το βιομηχανίας και το ΠΕ.ΧΩ. ότι δεν την δέχονται σαν λύση γιατί είναι λέει αποτυχημένη και απαρχαιωμένη μέθοδος. Σκέφτηκα την ξήρανση του πυρήνα στο ελαιοτριβείο, δλδ να πάρει κάποια εξτρά μηχανήματα και να στήσει εκεί ένα μίνι πυρηνελαιουργείο για δική του εξυπηρέτηση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ανεβάζει το κόστος και τελικά τον συμφέρει μακροπρόθεσμα. Κάποιος πιο έμπειρος από μένα που να μπορεί να βοηθήσει λέγοντας μια γνώμη ίσως?? Ευχαριστώ πολύ!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.