Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Siskos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

389 profile views

Siskos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορω να τα δωσω ολα μαζι σε μια πολυ καλη τιμη. Μπορω ομως και ξεχωριστα. Σχεδον μιση τιμη απο οτι να τα αγορασετε απο μαγαζι.
  2. Εχω 2 plotter designjet 450C της HP και ψαχνω τροπο να το φτιαξω. Θελει εναν ιμαντα με 15 ευρω μιας και ο προηγουμενος πολυμεριστηκε απο την απραξια 8 χρονων. Θελω ειτε να το επισκευασω για να το πουλησω γυρω στα 200 ευρω. Ειτε να το πουλησω γυρω στα 100 οπως ειναι. Ο λογος ειναι οτι θελω να το ξεφορτωθω απο τον χωρο μου και δυστυχως δεν ξερω πως να το επισκευασω μονος μου παροτι ειναι απλο. Φανταζομαι εδω μεσα θα υπαρχουν αρκετοι που θα γνωριζουν.
  3. Εχω στην κατοχή μου κάποια εργαλέια που κληρονόμησα απο το θείο μου. Έκανε περιβαλλοντικες μελέτες και δυστυχώς απεβίωσε. Δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τα μηχανήματα. Τα παραθέτω παρακάτω : 01) HANNA INSTRUMENTS HI 8033 (Portable µS/mS/TDS Meter) 02) HANNA INSTRUMENTS HI93708 (Nitrite High Range ISM) 03) WTW Photolab S12 (Immediate and high precision measuring) 04) WTW CR2010/G Thermoreactor 05) ROEDIGER disc diffusers 06) HANNA pHep Τα ανέβασα και με περισσότερες πληροφορίες στον server μου εδώ : http://aasiskos.webpages.auth.gr/NAUTILUS/Metrites.html Στείλτε μου Pm αν ενδιαφέρεστε ή πείτε μου που μπορώ να απευθυνθώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.