Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

xristosarta

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xristosarta

  1. κυριε μου να εξηγειτε στους πελατες σας οτι: 1. 1 πεα κοστιζει 1,5 ευρω /τμ με ελαχιστη αμοιβη τα 200 ευρω.η κατωτατη αμοιβη αλλαξε κιολας! 2.τα 250 ευρω που επιχορηγει σε κοσμο το κρατος για προγραμμα ειναι μια χαρα!εβαλαν και λιγο παραπανω να στε ικανοποιημενοι!αυτο καταλαβα εγω και για προμηθευτες! 3.τα καπελα-πανω απο 250 και τα λεφτα μπροστα των προμηθευτων για ποιο λογο γινονται; αλλα πειτε και σεις....ξενα ειναι λεφτα...ας πληρωσει και κατι ο πελατης!!!!!πανεξυπνοι ειστε ολοι!!! απαντα μου λιγο κυριε μου που βαζεις τον κοσμο να χρεωνεται σε δανεια και εχεις δουλεια;;; τι να κανω στον συναδελφο σου που μου πηρε 280 ευρω για μονοκατοικια 115 τμ;;απαντα μου λιγο!!! να σου δωσω το τηλεφωνο του να τον παρεις να του εξηγησεις να του φτανει η ικανοποιητικη τιμη του κρατους και οχι παραπανω; να στο δωσω να τον παρεις να του πεις οτι στην αθηνα βγαζουν πεα και για 150 ευρω; περιττο να σου πω μιας και τα ξερεις καλυτερα οτι τα ιδια κανουν και οι τεχνιτες! μονωση 30 ευρω/τμ 50 δινει το κρατος! τι κανει;δεν εκτιμα το 30 που γινε 50,δεν εκτιμα που χρεωνεται σε δανειο ο κοσμος θελει και λεφτα μπροστα επειδη αργει η πληρωμη!ερωτηση:τα 20 τα ξεχασαμε;;;;ολε αυτος ειναι ο τοκος!!!!!!!! ξερεις πως το λεω εγω αυτο;αερα!!!!!!μεγαλο αερα!!! εσεις πειτε αλλα!και μετα αναρωτηθειτε γιατι κανει αυθαιρετα ο κοσμος κλπκλπ μηχανικος:πολλα χαρτια οι τραπεζα,εγω ειμαι κυριος 280 ευρω πεα ενω μου δινει 250 κρατος και αξια του 200 ευρω! τεχνιτης μονωση:50 ευρω τ.μ. αλλα μπροστα λεφτα,δεν βγαινω περα..το 30 που ναι κανονικα η δουλεια μου το ξεχασα! εχει πλακα η υποθεση....χαλανε τα ονοματα μετα των κλαδων!!!ναι ναι....
  2. αμα τα διναν τα λεφτα στον νεολληνα θα τρωγε! αμα τα δωσουν στους προμηθευτες οι τραπεζες παιρνουν αερα και ζηταν παραπανω και μπροστα λεφτα.... μαλλον το καλυτερο ηταν το ιδιο το κρατος σε καθε πολη να ορισει 5 μηχανικους,5 υδραυλικους κλπ με συγκεκριμενες τιμες και ο πολιτης να μην ασχολειται με αυτα...μονο με το δανειο σε τραπεζα... ελα εδω μηχανικε θες εξοικονομω;λεφτα μετα απο 5 μηνες...2 ευρω τετραγωνικο γεια σου ελα δω αλουμινα θες εξοικονομω;λεφτα μετα απο 5 μηνες....αυτα θα βαλεις γεια σου βγαινει ο αθωος πολιτης παγανια σε ενα προγραμμα και ακουει τον καθενα να του λεει τον πονο του... αυτος που παιρνει δανειο και δινει δουλεια σε κοσμο να μυρισει τα νυχια του σε ποια τραπεζα βολευει τον προμηθευτη,να βρει μηχανικο ωραιο κλπ ωραια πραγματα κυριοι... μετα αναρωτηθειτε γιατι δεν συμμετεχει κοσμος,γιατι δεν εχει δουλεια ο καθε κλαδος κλπ μηχανικος:σπιτι πεα εκτος προγραμματος 200 ευρω το πολυ,τον αβανταρει το προγραμμα και του δινει 250(ξενα λεφτα ειναι ολε) και τι κανει;280 ευρω και μπροστα! τεχνιτης μονωσης:100 τμ υλικα και εργατικα εκτος προγραμματος 30ευρω/τμ.τον αβανταρει το κρατος με 50 ευρω/τμ(ξενα λεφτα ειναι πες-οχι ολα, ασε που θα αργησει η πληρωμη) και τι κανει;παει στο 55 και μπροστα λεφτα! και ολα αυτα θελετε να ανεχτει κοσμος που θα χρεωθει σε τραπεζα! και μετα αναρωτιεται ο καθε κλαδος στο ελλαδισταν γιατι δεν εχουν δουλεια!αναρωτηθειτε..... ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ : 1.ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΤΟ 250 ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΛΛΑ 2.ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ 50ΕΥΡΩ/ΤΜ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 55 ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ!
  3. Εγω ξερετε τι εχω δει με αυτο προγραμμα;τραπεζα,μηχανικος,προμηθευης ,ιδιωτης, αδικει ο ενας τον αλλον και ξερετε τι αλλο;θελετε ολοι να παιζετε με τους ορους που σας συμφερει... μπορειτε να μου πειτε πως θα γινει αυτο; πως ικανοποιημενος προμηθευτης με λεφτα μπροστα επειδη η τραπεζα αργει και ικανοποιημενος πολιτης που πιστεψε μεσω δανειου και τιποτα αλλο; πως θα γινει αυτο; και αν δεν μπορει να γινει ποτε να μην δουλεψει το προγραμμα!!! αυτο δεν το ειδα απο κανεναν μηχανικο να το πει,απο κανα προμηθευτη και τραπεζα;
  4. κυριοι να ρωτησω κατι... 1. ο μηχανικος μου εβγαλε το πρωτο πεα και πληρωθηκε απο μενα πριν παρω προεγκριση απο τραπεζα.ηταν σωστος;και αν πηγαιναν χαμενα τα λεφτα; 2.σπιτι 110 τμ μου πηρε 280 ευρω.τοσα επρεπε και αν ναι θα τα παρω εγω απο τραπεζα;ρωταω γιατι εκτος προγραμματος μπορουσα να βγαλω πεα με 150 ευρω και εδω περασε και την τιμη που δινει το κρατος.. 3.με εχουν καλεσει απο τραπεζα για υπογραφη υπαγωγης στο προγραμμα απλα το καθυστερω λιγο για να βρω αλλον προμηθευτη(λεφτα μπροστα κλπ τα ξερετε).ο μηχανικος μου ζητα και αλλα λεφτα;ειμαι υποχρεωμενος να του δωσω και κυριως γιατι λετε ολοι γενικα με αυτο το προγραμμα οτι οτι συμφωνησεις;;;ετσι παει;γιατι εγω ξεκινησα σαν ιδιωτης με ορους προγραμματος...και βλεπω ολο τον κοσμο μηχανικους και προμηθευτες ναι μεν σε θελουν σαν πελατη να κονομησουν αλλα στα οικονομικα ορους δικους τους(ανεβηκαν τα υλικα,δεν ξερω αν εγκριθεις στο προγραμμα-να διασφαλιστω κλπκλπ) Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ; και στην τελικη αν δεν ηταν ο πελατης να χρεωθει σε τραπεζα μηχανικοι και σια θα ειχαν απο το πουθενα αυτην την δουλεια; δεν παει μου αρεσει το προγραμμα να βγαλω λεφτα γιατι μου φερε ουρανοκατεβατους πελατες αλλα δεν μου αρεσει το προγραμμα στον τροπο πληρωμης;τι λετε;;;;; και κυριως τι με συμβουλευετε με τον μηχανικο μου να κανω!και στην τελικα αν γινει στραβη και δεν πληρωθω τα πεα γιατι να ρισκαρω να αλλαξω εις βαρος μου τους ορους του προγραμματος; σαν ξαναλεω δεν ζητω ευνοιες,ζητω κοσμο να παιζει με ορους συγκεκριμενους..... ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:ΤΡΑΠΕΖΑ,ΜΗΧΑΝΙΚΟ,ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ,ΙΔΙΩΤΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ;ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;4 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΟΠΟΙΟς ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ... ΚΥΡΙΕ INZAKI ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΩ....ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ;ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ 1 ΠΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΗΛΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ;ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΩ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ Ή ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΘΩ;ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ; Μη γράφετε με κεφαλαία. Απαγορεύετε από τους Κανόνες Συμμετοχής. Παρακαλώ διαβάστε τους. Ευχαριστώ, hkamp.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.