Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

geolamb

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Γεωλόγος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

708 profile views

geolamb's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, γνωρίζετε τυχόν διευκρινήσεις όσο αφορά στην οριοθέτηση ρεμάτων με τον νέο νόμο? Συγκεκριμένα ρωτάω για την Τεχνική έκθεση θα περιλαμβάνει και τα υδρολογικά στοιχεία και τα υδραυλικά? Ή πρέπει να είναι τρία διαφορετικά τεύχη? επίσης πιοι έχουν δικαίωμα υπογραφής? Ευχαριστώ πολύ Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
  2. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας, όσο αφορά τον προυπολογισμό μελέτης όσο αφορά επικαιροποίηση μελετών (αφορά γεωλογική, υδρογεωτεχνική, περιβαλλοντική)
  3. Καλησπέρα σας, μόλις μου ζήτησαν μια περιβαλλοντική μελέτη αλλά όχι για άδεια λειτουργίας λατομείου αλλά για άδεια έρευνας στο χώρο που ειναι να γίνει το λατομείο αφορά δηλαδή τις ερευνητικές εργασίες. Η νομοθεσία δεν αναφέρει πολλά πράγματα και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Γνωρίζει κανείς για το θέμα?
  4. έφτιαξες 2 φακέλους δηλαδή και τους κατέθεσες συγχρόνως? εγώ σκεφτόμουν να μην αναφέρω ότι είναι καλυμμένη και να πάω σαν άδεια υφιστάμενης, θα υπάρξει πρόβλημα? νόμιζα ότι πρώτα βγαίνει η άδεια χρήσης και μετά άδεια για καθαρισμό
  5. Καλησπέρα, έχω μια ανάλογη περίπτωση και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την δευα, θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για το τι να κάνω?
  6. Καλησπέρα, από ότι κατάλαβα έχεις εμπειρία στις γεωτρήσεις και θα ήθελα τα φώτα σου. Έχω μία περίπτωση ανενεργής γεώτρησης που είναι επίσης και καλυμμένη με οδόστρωμα σε προσωπικό χώρο όμως όχι δημόσιο, ο πελάτης θέλει να την επαναλειτουργήσει , άλλοι μου λένε να το πάω σαν άδεια εκτέλεσης νέας και άλλοι σαν μονιμοποιήση υφιστάμενης, στη συνέχεια θα γίνει καθαρισμός και συ΄νδεση με ρεύμα. Πόσο εφικτή σου φαίνεται αυτή η περίπτωση?
  7. Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος πως υπολογίζουμε τις ημερήσιες ανάγκες των ζώων σε νερό? υπάρχει κάποιο ΦΕΚ?
  8. Καλημέρα σε όλους, έχω μια περίπτωση έκδοσης άδειας χρήσης νερού μιας γεώτρησης που χρησιμοποιείται για πότισμα ζώων η υπάλληλος της υπηρεσίας μου είπε ότι για τον υπολογισμό του νερού πρέπει να χρησιμοποιήσω τη βιβλιογραφία του μαρκαντωνάτου, Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή?
  9. Καλημέρα, θα με βοηθούσατε πολύ αν γνωρίσετε κάποιον γεωτρυπανιστή για ερευνητικές γεωτρήσεις και πενετρομετρήσεις στο νομό Ιωαννίνων , άρτα , πρέβεζα ή θεσπρωτία!
  10. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας!!
  11. Γεια σας ξανά, Ναι είμαι ΠΕ και η επιχείρηση είναι βαφής αλουμινίων. Έχει γίνει μελέτη από μηχανολόγο και έχει συντάξει φάκελος ασφαλείας. Στη συνέχει υπέγραφε ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός κάθε βδομάδα τα βιβλία ο οποίος διορίστηκε και τώρα το ψάχνουμε μήπως μπορώ να συνεχίσω εγώ.
  12. Καλησπέρα, Είμαι γεωλόγος και θέλω να μάθω αν μπορώ να γίνω εξωτερικός συνεργάτης τεχνικός ασφαλείας σε μια επιχείρηση, αφού παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια. ξέρει κανείς??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.