Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

The joker..cr7

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

337 profile views

The joker..cr7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καθως εψαξα ο μεσος μισθος ειναι 50.000 το χρονο...και ενας γνωστος του πατερα μου(ειναι μελος μιας αεροπορικης εταιριας) ειπε οτι υπαρχει μεγαλη ζητηση και τρελο χρημα ειδικα για τους συντηρητες..αυτα εχω ακουσει..αα και σας ευχαριστω..βρηκα τον οδηγο σπουδων και μου ελυσε πολλες αποριες!!ξερω οτι θα ειναι δυσκολα...αλλα λογω τετοιων εποχων πρεπει να τα καταφερουμε να τα βγαλουμε περα!!
  2. ωραια ευχαριστω πολυ..πραγματικα ελυσες αποριες μου να σαι καλα....!!
  3. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..αα και μια ακομα ερωτηση για την συντηρηση και τον σχεδιασμο ποιους τομεις επιλεγεις??μηπως ξερεις??
  4. Συμφωνα με το πανεπιστημιο Πατρων: 1)ποτε διαλεγεις την κατευθυνση του αεροναυπηγου?? 2)μπορεις να μπεις ευκολα σε κατασκευαστικη εταιρια του εξωτερικου??σε ποιους τομεις μπορεις να προσληθεις??στη συντηρηση,στον σχεδιασμο η στον κατασκευαστικο τομεα?? 3)ανοιξε μια νεα εταιρια στο επιστημονικο παρκο πατρων...η althom engineering απο τον αλκιαβιαδη θωμα..ξερετε τιποτα παραπανω σχετικα με το αν εχει ευκαιριες να αναδειχθει καποιος μεσα απο αυτην.. ρωταω γιατι σε ενα χρονο δινω πανελλαδικες και θελω να εχω εναν στανταρ στοχο και να ξερω τα υπερ και τα κατα του
  5. Συμφωνα με το πανεπιστημιο Πατρων: 1)ποτε διαλεγεις την κατευθυνση του αεροναυπηγου?? 2)μπορεις να μπεις ευκολα σε κατασκευαστικη εταιρια του εξωτερικου??σε ποιους τομεις μπορεις να προσληθεις??στη συντηρηση,στον σχεδιασμο η στον κατασκευαστικο τομεα?? 3)ανοιξε μια νεα εταιρια στο επιστημονικο παρκο πατρων...η althom engineering απο τον αλκιαβιαδη θωμα..ξερετε τιποτα παραπανω σχετικα με το αν εχει ευκαιριες να αναδειχθει καποιος μεσα απο αυτην.. ρωταω γιατι σε ενα χρονο δινω πανελλαδικες και θελω να εχω εναν στανταρ στοχο και να ξερω τα υπερ και τα κατα του ευχαριστω προκαταβολικα!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.