Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

wolvie

Members
  • Περιεχόμενα

    66
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

wolvie's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατ΄ αρχήν geo21 να σ΄ ευχαριστήσω για το πολύ χρήσιμο thread που άνοιξες. Δυστυχώς το αίτημα σου για ξεκάθαρες απαντήσεις δεν έγινε σεβαστό και το αποτέσμα είναι λίαν κουραστκό. Τέλος πάντων και μίας και ο ίδιος κάνεις ερώτηση ενώ δεν θα έπρεπε εδώ θ' απαντήσω. Είναι σαφές ότι η χρήση του κτιρίου σου δεν αλλάζει οπότε σίγουρα δεν υπάρχει αλλαγή χρήσης. Η χρήση του κτιρίου παράμενει η ίδια ως της άδειας.
  2. Έχω και εγώ μία παρόμοια περίπτωση..θα έλεγα ότι έχει μία λογική αυτό που σου είπαν στο ΤΕΕ σχετικά με το χαρακτηρισμό ως βοηθητικός χώρος. Ο Νόμος στο αρ. 24 παρ. 22 αναφέρεται σε όλους τους χώρους που βρίσκονται σε υπόγειες στάθμες, σοφίτες, πατάρια και λαμβάνονται με το 50%. Δεν γίνεται διάκριση μεταξύ αυτών που έγιναν σύμφωνα με άδεια ή όχι. Τώρα για το συντελεστή αλλαγής χρήσης..ναι αυτό μου φαίνεται παράλογο
  3. Ξεκάθαρα πρόκειται για προβοκάτσια του Τ.Ε.Ε. Ότι και να γίνει θα είναι δικαιωμένο και θα έχει εξυπηρετήσει και την κυβέρνηση. Εξηγώ: αν ανακοινωθούν τιμές επιφανείας (γιατί το σχέδιο Π.Δ. αναφέρεται σε συμβατικό προυπολ) και οι εισφορές διπλασσιαστούν όλοι θα αισθανθούν καλά: κυβέρνηση, Τ.Ε.Ε., όλοι... Το ίδιο και αν αναβληθεί απλώς η εφαρμογή μέχρι να ξεμπλέξουν τα μπούτια τους..
  4. Ξεκάθαρα ότι λέει ο προηγούμενος συνάδελφος χωρίς το υπόμνημα..δεν υπάρχει λόγος γι αυτό..
  5. -Όταν υπάρχουν πολλοί συνιδιοκτήτες υπογράφουν ή στην ίδια αίτηση όλοι ή υποβάλεις ξεχωριστή αίτηση για τον καθένα ώστε να υπάρχει η συναίνεση αλλά "παίζει" η μία στο οποίο όνομα θα βγάλεις και το παράβολο.
  6. Συνάδελφοι, οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας: ο χώρος είναι στη σύσταση είναι ως αυτόνομη ιδιοκτησία, χαρακτηρισμένη ως γραφείο με χιλιοστά ιδιοκτησίας δηλ. αν και παρανόμως είναι στη σύσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του νόμου? Είπαμε ότι στη άδεια φαίνεται ως αίθριο πάνω απο την είσοδο. Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά δεν περίμενα απαντήσεις τόσο γρήγορα...
  7. Γεια σας παιδιά, έχω παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον τη συζήτηση που έχει διεξαχθεί σ αυτό το θέμα και μάλιστα είχα εντυπωσιαστεί με το πόσο πλήρως κάλυψε το θέμα ο armenopoulos και να σήμερα μου έτυχε μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη περίπτωση. Έχω πατάρι πάνω απο κοινόχρηστη είσοδο παλιάς πολυκατοικίας που έχει γίνει αυτόνομος χώρος και μάλιστα είναι στη σύσταση της πολυκατοικίας εξ αρχής. Έχει ήδη ηλεκτροδοτηθεί. Ο ιδιοκτήτης - κατασκευαστής θέλει να υδροδοτήσει και να ενοικιάσει το χώρο αφού το ρυθμίσει. Ερωτήσεις: 1. Χρειάζομαι συναίνεση λοιπών συνιδιοκτητών? Μήπως το ότι είναι στη σύσταση είναι μια σιωπηρή συναίνεση a priori? (λέμε τώρα) 2. Λέτε η Ε.ΥΔ.Α.Π. ν αρνηθεί να υδροδοτήσει το χώρο ακόμα και με τη ρύθμιση ανα χείρας?
  8. Στέλιο εδώ εκφράζουμε τις απόψεις μας με κόσμιο τρόπο. Αν διαφωνείς επιχειρηματολόγησε και μη χρησιμοποιείς φτηνούς χαρακτηρισμούς.
  9. Μαρία συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις συντάσσεται καινούργιο πλήρες τοπογραφικό που επαληθεύει ή όχι τις διαστάσεις του παλιού. Η χρέωση λοιπόν είναι αντίστοιχη της σύνταξης ενός νέου τοπογραφικού.
  10. Καλησπέρα...αν μιλάμε για το ίδιο οικόπεδο δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το έχω κάνει πρόσφατα.
  11. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε δικηγόρο-μηχανικό. Το θέμα θα διευθετηθεί δικαστικώς...
  12. Σίγουρα πρέπει να είναι ενιαίος χώρος της πιλοτις...Ο συγκεκριμένος χώρος για τον οποίο ρωτάς για να ναι πιλοτίς πρέπει να ναι σε συνέχεια
  13. Σταύρο πρέπει να περιμένουμε τις επμηνευτικές εγκυκλίους...
  14. Αντώνη καλημέρα.Ο έλεγχος γίνεται με το νέο ποσοστό κάλυψης...Δυστυχώς....Gella θα πρότεινα ν΄ ανεβάσεις κάποιο σκαρίφημα...
  15. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...Η ιδιοκτήτρια δε θέλει να εμπλακεί σε αέναους αγώνες....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.