Μετάβαση στο περιεχόμενο

giuli

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

341 profile views

giuli's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-7

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ!!!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ. ΠΑΡΕ ΕΝΑ REPORT ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ.
  2. "Ελάχιστη απόσταση 7D και σε κάθε περίπτωση μεγαλύτερη των 500μ. " "Ελάχιστη απόσταση 7D και σε κάθε περίπτωση μεγαλύτερη των 500μ. " ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ. Δεν εχεις εμπειρια με τα αιολικά, οποτε δεν μπορεις να με βοηθησεις.\ Δεν ζητησα την προσωπικη ερμηνεια ενος νομου, που ειναι και λάθος. Σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου.
  3. Είναι λάθος ερμηνεία αυτό. Δεν λέει ο χωροταξικός ή 7d ή τουλάχιστον 500 μετρα, ούτε αν η αποσταση > 500 μ τότε 7d . Λέει ξεκάθαρα 500 μ. (το 7d αφορουσε την εποχη που η τυπική ανεμογεννήτρια τοτε το 2008 ειχε αλλες προδιαγραφες) Παρακάτω στο χωροταξικο έχει τα σχήματα που επεξηγεί τις αποστάσεις και οι κύκλοι είναι ξεκαθαρα 500 μέτρα, δεν είναι κύκλοι με 7d. Θέλει προσοχή πως ερμηνεύεται ο χωροταξικός. Ο αρχαιολογος έχει άδικο. Και λογικά να το δεις, δεν γίνεται να είναι η απόσταση 500 μ απο οικισμούς και 1500 μετρα απο αρχ. τοπους.
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ο χωροταξικός αναφέρει ξεκάθαρα ως ελάχιστη απόσταση τουλάχιστον 500 μ. Έχω απάντηση από μια ΕΦΑ της περιφέρειας που αναφέρει ως ελάχιστη απόσταση τα 7 d , που δεν έχει προφανώς καταλάβει σωστά τον χωροταξικό. Δεν ξέρω πως πρέπει να το χειριστώ, καθώς ο αρχαιολόγος επιμένει ότι η ελάχιστη απόσταση είναι τα 7d (βγαίνει περίπου 1400 μέτρα). Υπάρχει κάπου αυτό διευκρινισμένο ;
  5. Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η ελάχιστη απόσταση ανεμογεννήτριας από όρια οριοθετημένου αρχαιολογικού χώρου ; Σας ευχαριστώ πολύ.
  6. Μια έκταση λοιπόν που χαρακτηρίστηκε με πράσινο χρώμα και αποτελεί δάσος ή δασική έκταση δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιωτική ιδιοκτησία. Αυτό από που προκύπτει ; Υπάρχει περίπτωση να είναι μια έκταση που να ανήκει σε ιδιώτη και ο χαρακτήρας της να είναι δασικός.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.