Μετάβαση στο περιεχόμενο

ALSIOU

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ALSIOU

  1. Σχεδόν το ίδιο αντίστροφα , σημείο - περιοχή πιο κρύα απο την υπόλοιπη που ειναι πιο θερμή .
  2. Πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες , με παρατήρηση , και πείρα μέσα σε μια ώρα το εντόπισα . Ήταν απο τις ευκολες περιπτωσεις . Η φωτό ειναι στιγμιαία .
  3. Το κόστος ξεκινάει απο 100,00€ και ανάλογος την περίπτωση , που ειναι , τι ψάχνουμε ...
  4. Όλα αυτά μαζί , ο ιδιοκτήτης έβλεπε υγρασία στο έπιπλο της τηλεόρασης που βρίσκετε πίσω απο το μπανιο , και όλοι έψαχναν στο μπανιο . Η διαρροή ειναι στο ταφ επάνω που δίνει στο σώμα .
  5. Ναι έτσι ειναι , εγώ πιστοποιηθηκα απο την flir .
  6. Έχω θερμοκαμερα και την χρησιμοποιώ και για εύρεση υγρασίας - διαρροής νερου . Βοηθάει αρκετά , ανάλογος την περίπτωση πάντα .
  7. Συναδεδελφοι εχω μπερδευτει , εχω να εκδοσω Π.Ε.Α σε καταστημα , με ισογειο 100 τμ κυριας χρησης , υπογειο 100 τμ , και παταρι 50 τμ . Το υπογειο και το παταρι φαινονται στην αδεια βοηθητικοι χωροι . επικοινωνουν με πορτα και σκαλα με το ισογειο . Στα τετραγωνικα του Π.Ε.Α τι θα βαλω ?
  8. 1.Το θέμα με τα εταιρικά ΑΦΜ για σύμβουλο έργου το έχει γίνει ;;; Υπάρχει κάτι τελικό ;;; 2.Email επικοινωνίας υπάρχουν , αλλα μηνύματα δεν έρχονται , ενω στο συστήμα , στα μηνύματα , υπάρχουν . Τι γίνετε ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Έχω βάλει προσωπικό μου ΑΦΜ σαν διαχειριστής , αλλα όχι το ΑΦΜ της εταιρείας που ειναι το σωστό . Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Βρέθηκε ΤΕΛΙΚΗ λύση για σύμβουλος έργου με εταιρικό ΑΦΜ ; Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ , ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ 8:00 ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΛΙΓΟ !!!
  12. Να μην φυγουμε απο τον υπολογιστη και κανουμε αλλη δουλεια ...
  13. Έχω δήλωση το ΑΦΜ ενός απο τους διαχειριστές , το εταιρικό με κανέναν τρόπο δεν το πέρνει . Δεν ξέρω ποσό σωστό ειναι !
  14. Συναδελφοι στα παραρτηματα ( III οι τιμες μπαινουν με ΦΠΑ ? ) θελει υπογραφες και σκαναρισμα ή ειμαστε κομπλε οτι μπηκαμε με τους κωδικους του TAXIS ???
  15. Ολοκληρα το σταδιο 2 , και δεν μου βγαζει επιλογη για να συνεχισω στο 3 , μου βγαζει : 1. Βασικά Στοιχεία Αίτησης : Στοιχεία Ωφελούμενου : Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση των οικονομικών στοιχείων από το TAXIS 2. Βασικά Στοιχεία Αίτησης : Στοιχεία Ακινήτου : Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση των στοιχείων από το TAXIS 3. Βασικά Στοιχεία Αίτησης : Παρακαλώ ελέγξτε τα στοιχεία των συγκυρίων 4. Βασικά Στοιχεία Αίτησης : Συνεργαζόμενη Τράπεζα : Δεν έχει επιλεγεί η επιθυμητή τράπεζα περιμενω επιβεβαιωση απο το ΤΑΧΙS ή κολλησε , ή κατι δεν εχω κανει σωστα ??? Συγκυριοι δεν υπαρχουν , τραπεζα δεν θα χρειαστει !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.