Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

pan1

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pan1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Προσοχη! εκτός απο την χαρτούρα και την αποτύπωση του διαμορφωμένου ή μη δρόμου σε ΕΓΣΑ 87 μπορεί να ζητηθεί και μηκοτομή (ευθρά, κατα πλάτος τομή κτλ)
  2. 1.Δεν το γνωρίζω. 2.Εκτός σχεδίου; εντός ορίων οικισμού;........... ποιοι όροι δόμησης ισχύουν; Για τα εκτός σχεδίου γήπεδα για να είναι άρτια και οικοδομήσιμα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις αρτιότητας και οικοδομησιμότητας ακόμα και αν εχουν προέρθει απο απαλλοτρίωση μεγαλύτερης έκτασης.
  3. Αγροτεμάχιο εκτος σχεδίου άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση (4000μ. προ 1981 χωρίς πρόσωπο σε κοινόχρηστο). Η αντίστοιχη πολεοδομία αρνείται να δώσει θεώρηση όρων δόμησης (551/2008). Μπορείς όμως να εκδόσεις οικοδομική άδεια κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα...... Τα συμπεράσματα δικά σας..... Είμαστε η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους......
  4. το τμήμα του οικοπέδου που προκύπτει απο την κατάτμηση και βρίσκεται εντόσ του μη συνεκτικού οριου πρέπει να έχει ελάχιστο εμβαδόν 1200μ.(κατά τα λεγομενά σου).κάπου έχω μια εγκύκλιο που πέριγράφει ακριβώς την περιπτωσή σου. Εαν θέλεις να ψάξω να σου την στείλω!
  5. Εχω και χρησιμοποιώ το Niκon NPL-632 στα 5cc εδώ και 3 χρόνια περίπου. Σκυλί μαύρο οπου και σε οτι το χρησιμοποιησα.Πολύ καλό σέρβις τέλεια και γρήγορη υποστήριξη απο την Nikon.Δεν αλλάζω με τίποτα εταιρία.
  6. Φίλε μου mixos επειδή κι εγω όταν ξεκίνησα δεν ήξερα να βγάλω τα μάτια μου σε συμβουλεύω να ακολουθείς την εξής σειρά σε όποια εργασία σύνταξης τοπογραφικού διαγράμματος αναλαμβάνεις: 1.συμβόλαια τοπογραφικά (έχω υποχρεώσει πελάτη να μου φέρει μέχρι και πρόσφατα πιστοποιητικά ιδιοκτησίας γιατί κάτι "βρώμαγε". Ο σωστός "πελάτης" θα σου φέρει ότι ζητήσεις . Το "λαμόγιο" θα εξαφανιστεί 2.Πολεοδομικό καθεστώς της περιοχής που ανήκει το ακίνητο.
  7. Σε οικισμούς προ του '23 απαιτείται πρόσωπο (οσο και αν είναι αυτό) σε κοινόχρηστη δίοδο (χωρίς περιορισμό στο πλάτος). Εαν το οικόπεδο δεν διαθέτει πρόσωπο είναι μη οικοδομήσιμο(μπορεί να είναι άρτιο κατά παρέκκλιση...)
  8. καταρχήν απο τα λεγομενά σου το σπίτι φαίνεται να είναι προϋφισταμενο του 1955(με οτι συνεπάγεται αυτό πολεοδομικά.....) οσο αφορά το ιδιοκτησιακό (αυλή) : 1. Ελεγχος τίτλων των εμπλεκομένων 2.Φωτοερμηνεία με αεροφωτογραφίες (με την προϋπόθεση οτι βγαίνει κάποιο αποτέλεσμα)
  9. Χρειάζεται μια απλή αίτηση για κτηματογραφικό διάγραμμα. Καλό είναι να δηλώσεις οτι το χρειάζεσαι για διόρθωση γεωμετρικων στοιχείων ωστε να επισυνάψουν και τις συντεταγμένες των όμορων ιδιοκτησιων σε περίπτωση που απαιτείται χωρικιή μεταβολή.
  10. πρέπει να βρεις τις συντεταγμενες οριοθετησης οπωσδήποτε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.