Μετάβαση στο περιεχόμενο

lightname

Members
  • Περιεχόμενα

    188
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lightname

  1. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τους πίνακες με τις Ρώσικες διατομές; Μήπως ξέρετε τι παίζει με ποιοότητες από εκεί;
  2. Εμένα πάντως μου έστειλαν και 2ο mail που έλεγε ότι δεν με θέλουν. Έχω φοβερά προσόντα φαίνεται.
  3. Μπορεί κάποιος να αναφέρει παραδείγματα μεταποίησης πρωτογενούς τομέα; Οι βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, τροφίμων, γάλατος εμπίπτουν;
  4. Είμαι πολιτικός μηχανικός από το Αριστοτέλειο. Ξέρει κανένας εκεί που ζητάει τίτλο σπουδών τι να βάλω; Bachelor; Και ο αγγλικός τίτλος του πυχίου μας ποιος είναι;
  5. ellectrical-salonika εγώ πήγα σε ένα ΚΕΠ την προηγούμενη εβδομάδα εδώ στην Καλαμαριά και τελείωσε σε 5 λεπτά. (αναφέρομαι στην βεβαίωση ότι δεν χρωστάω στο ΙΚΑ)
  6. Απ'ότι λέει ο tpanag σε άλλη συζήτηση: "δεν ορίζεται "τιμή ζώνης" για εκτός σχεδίου περιοχές. Άρα δεν είναι δυνατό να προκύψει με κάποιον τρόπο" Εγώ καταλαβαίνω ότι στα εκτός σχεδίου αυθαίρετα θα βάζουμε στην θέση τιμής ζώνης το γινόμενο των: Α.Β.Α * Ε.Β.Α. * Τ.Ο.'Αρχ όπου: Α.Β.Α. Αρχική Βασική Αξία γης Ε.Β.Α.: Ειδική Βασική Αξία Γης Τ.Ο.' Αρχ. : Τιμή Οικοπέδου Αρχική Έτσι για παράδειγμα στον οικισμό Διονυσίου στην Χαλκιδική για κτίσμα 50 τ.μ. (συνηθισμένο με οφθαλμομέτρηση) και απόσταση από την θάλασσα 500-800 m (συνηθισμένο με καταμέτρηση αριθμού βημάτων) θα έχουμε: Αντιστοιχία για Τιμή ζώνης = 1,30 (Α.Β.Α)*15(ΕΒΑ για 500-800 μ από θάλασσα)*60 (ΤΟ) = 1.170 € Και το πρόστιμο θα είναι 50 τμ αυθαίρετου * 0,15 * 1170 * [3 (δεν υπάρχει οικοδομική άδεια)* 2 (αφού είναι εκτός σχεδίου) * 1 (όχι κύρια κατοικία)] = 52.650 €. χμμμ.... Από την άλλη ίδιο αυθαίρετο που θα είναι μακριά από την θάλασσα θα έχει πρόστιμο: 52.650/15 = 3.510 €.
  7. Υπάρχει κανένα νέο για το Robot 2012; Επειδή είναι να ξεκινήσω καμιά δεκαριά δουλειές και λέω με τις προκαταβολές που έχω πάρει να κάνω και την αναβάθμιση από το 2010 που έχω αγορασμένο.
  8. Έχει κανένας καμιά πληροφόρηση για το πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση΄2012; Μου φαίνεται λίγο ανησυχητικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.
  9. Δούλεψα πέρσι για 5-6 μήνες σε ένα μεσιτικό. Δεν είχα δουλειά και περίμενα να δω πώς θα πάει το πράγμα για να αποφασίσω να κλείσω ή όχι το γραφείο μου. (Τελικά το έκλεισα). Ασχολήθηκα με επαγγελματικά ακίνητα (βιομηχανικά, αποθήκες, κλπ). Πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις χαρτζηλίκι μόνο αν ασχοληθείς με ενοικιάσεις κατοικιών. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τους προλαλίσαντες.
  10. Μήπως είναι εύκολο να διευκρινήσεις τι εννοείς ξύλινη επένδυση;
  11. Αλλά \ Who this book is for This book is for people 10-years-old and up who are new to programming, or who are new to the NXT-G programming language. The book also appeals to educators who use NXT-G as a vehicle for teaching about robotics and programming principles.
  12. Κανά δυο χρόνια εδώ. Κάνε μεταπτυχιακό έξω και ψάξε για δουλειά εκεί.
  13. Δεν νομίζω ότι η ρομποτική περιορίζεται στα ρομποτάκια, βλέπε http://www.pythonx.com/ Και αυτό ρομπότ δεν είναι; Πιστεύω ότι οι υπομονάδες ενός ρομποτικού συστήματος παράγονται μαζικά στην Κίνα και στην συνέχεια οι μηχανικοί αναλαμβάνουν να τα συναρμολογήσουν και να γράψουν τον κώδικα που τα κινεί. Δεν πιστεύω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά άτομα που μπορούν να το κάνουν αυτό. Εκτός από εργασία σαν υπάλληλος ίσως να μπορούσες να κάνεις συστήματα κατά παραγγελία. Ένα παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό από την δική μου δουλειά είναι μετατροπή απλών εργαλείων κοπής και διάτρησης σε CNC. Επιπλέον αν στραβώσουν και άλλο τα πράγματα, ίσως να μπορέσεις να βρεις δουλειά στο εξωτερικό. Εγώ λέω προχώρα.
  14. Εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν εθνικά προσαρτήματα πραγματικά. Το εθνικό προσάρτημα θα λέει ότι το επισυναπτόμενο τεύχος θεωρείται πλέον Εθνικός κανονισμός. Παλιά είχα διαβάσει το καταστατικό της δημιουργίας των επιτροπών των Ευροκωδίκων. Έλεγε ότι σκοπός τους ήταν πέρα από την δημιουργία του κειμένου των κανονισμών, η δημιουργία λυμένων παραδειγμάτων καθώς και πινάκων που θα διευκόλυναν του υπολογισμούς. Αυτά τι έγινε, ψόφησαν, τα έφαγε η κρίση; Επιπλέον θέλω μια επίλυση βάσης έδρασης ενός μεταλλικού υποστυλώματος με τρεις κοχλίες ανά πλευρά (όχι 2 ούτε 4).
  15. Υπάρχει και η δυνατότητα για περέκλιση καθ' ύψος και κατά όγκο (που η παρέκλιση καθ'ύψος επιφέρει). Παλιά που είχα δουλειά την δίνανε εύκολα (μια τομή πχ με τα ράφια και μια τεχνική έκθεση απλή). Δεν ξέρω τι ισχύει σήμερα. Επίσης δεν ξέρω αν γίνονται και βιομηχανικά κτίρια σήμερα.
  16. Ναι οι διατομές δεν βγαίνουν με τίποτα, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τον κάναβο. Πρόταση έδρασης: Περιμετρικό τοιχείο με ύψος 1-1,20 και αγκύρια κανονικά. Οι στύλοι εδράζονται σε ύψος του δώματος + 1,20 m.
  17. Μα φυσικά ΕΑΚ και ΕΚΟΣ και "παλιός" Ευροκώδικας 3. Τι περίμενες δηλαδή;
  18. Το κτίριο το σχεδιάζεις τώρα, ή υπάρχει το ισόγειο και εσύ θα προσθέσεις τον όροφο; Αν είναι προσθήκη, προτείνω να το κατασκευάσεις - υπολογίσεις ως άρθωση. Θεωρώ την υλοποίηση πάκτωσης πολύ δύσκολη. Τώρα αν το σχεδιάζεις από την αρχή κάνε ότι καταλαβαίνεις.
  19. Gros: Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά, έχω την αίσθηση ότι το μέγεθος της αγροτικής αποθήκης εξαρτάται από τις συνολικές καλλιέργειες. Με άλλα λόγια αν ο πελάτης έχει και άλλα χωράφια πήγαινέ τους μια κατάσταση με όλες τις εκτάσεις και ξανασυζήτησε,
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.