Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

MIKAR

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by MIKAR

  1. Ισόγειο πέτρινο κτήριο παλαιό χωρίς μερίμνα για υγρομονωση.........συνεχής δόμηση οι πέτρινοι τοίχοι είναι μεσοτοιχίες και δεν μπορεις να εργαστεις εξωτερικά, έχει πρόβλημα ανιουσας υγρασίας περιμετρικά με αποτέλεσμα να φουσκώνει ο παλιός σοβάς (χωμάτινος λίγο τσιμέντο). Μετά από καθαίρεση του παλαιού σοβά περιμετρικά σε ύψος τουλάχιστον 1,5 μ. 1. νέος παραδοσιακός σοβάς με τσιμέντο και REVINEX (3 σταδια) 2. Α. Ένα χέρι επισκευαστικό μη συρρικνώμενο κονιαμα, Β.2 χέρια ελαστικό τσιμεντωδες μονωτικό, Γ. παραδοσιακός σοβάς (3 στάδια) 3. νέος σοβάς με υψηλό συντελεστή διαπνοής (χωρίς τσιμέντο - ειδικό προϊόν) (προϊόντα ΚΕΡΚΟΙΛ Ή MAPEI) Οι λύσεις είναι με σειρά αύξουσα όσο αφορά το κόστος. Μήπως κάποιος εμπειρικά έχει να προτείνει μια από τις παραπάνω λύσεις ή κάτι άλλο που θα αντέξει στο χρόνο...... Μην ανοίγεις θέμα γράφοντας κεφαλαία στον τίτλο. Απαγορεύεται από τους κανόνες συμμετοχής. O τίτλος διορθώθηκε από την ομάδα συντονισμού. Pavlos33
  2. Χρειάζονται και αυτά............... Ιστορία της πόλης το συγκριτικό μας πλεονέκτημα για την ανάπτυξη......
  3. νομιζω όχι γιατι δεν δημιουργουνται δυο αρτια οικόπεδα και οικοδομησιμα οικοπεδα....
  4. Το μη διανοιγμένο τμήμα είναι περιφραγμένο, μπορεί να υπάρχουν ιδιοκτησίες, μήπως χρειάζεται πράξη αναλογισμού.....
  5. Τμήμα δρόμου εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου ζητείται να εφαρμοστεί. Το ρυμοτομικό είναι παλαιό πριν Ν.1337 και ως σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί σε αυτό το σημείο (υπόλοιπο τμήμα δρόμου, σήμερα καταλήγει σε αδιέξοδο). Γνωρίζεται ποια είναι η διαδικασία και τι πρέπει να περιέχει ο φάκελος προς την αρμόδια υπηρεσία. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.