Μετάβαση στο περιεχόμενο

ras10

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ras10's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν εχεις και αδικο. Σε ευχαριστω και παλι!!
  2. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και τον χρονο που αφιερωσες. Λογικα σκεφτομαι να κανω το δικτυο Υδρευσης ανοιχτο μπλε, του ρευματος διακεκομενη κοκκινη επειδη ειναι υπογεια τα καλώδια και την Αποχετευση πρασινο και όλα αυτα με υπομνημα. Ελπιζω να ειμαι ενταξει!
  3. Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Κωνσταντίνος. Τον τελευταίο καιρό παλεύω με μια εργασία. Το πρόβλημα μου είναι οτι πρέπει να σχεδιάσω ενα δίκτυο Αποχέτευσης- Ύδρευσης- Ρεύματος αλλά ξέρω ότι στο σχέδιο τα δίκτυα πρέπει να έχουν κάποιους συγκεκριμένους χρωματισμούς. Έχω διαβάσει ότι για παράδειγμα το δίκτυο του ρεύματος σχεδιάζεται με κόκκινο χρώμα και το δίκτυο ύδρευσης με πράσινο αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν ισχύουν, για το δίκτυο Αποχέτευσης δεν έχω βρει κάτι. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε γνωρίζοντας κάτι από την εμπειρία σας η αν γνωρίζεται κάποιο site που να αναφέρει οτιδήποτε σχετικά με το θέμα θα το εκτιμούσα.
  4. Για τα διδακτρα του ΕΑΠ εχω ακουσει και εγω οτι ειναι απο τα πιο οικονομικα αλλα δεν ξερω αν θεωρειται καλο σαν προγραμμα η αν εχει καλη φημη. Αλλα οπως ειπε και ο Γιαννης για να μπεις δεν ειναι και ευκολο, εχω ακουσει παιδια που τα καταφεραν με την πρωτη και αλλους με 5-6 φορες και να μην τα εχουν καταφερει ακομα, ειναι αμα σου κατει!!!
  5. Γι εξω πολλα τα χρηματα, αν τα ειχα θα ειχα φυγει ηδη. Εδω τουλαχιστον βγαινει πιο οικονομικα!!!
  6. Καλησπερα σας, οναμαζομαι Κωνσταντινος και μπαινω απευθειας στο θεμα. Ειμαι 25 και εχω τελειωσει Πολιτικος Μηχανικος και σκεφτομαι σοβαρα να παρακολουθησω ενα μεταπτυχιακο προγραμμα εξ αποστασεως. Ενα προγραμμα που το εχω ψαξει και μου αρεσει αρκετα ειναι το Project Management (Διοικηση και Διαχειριση Εργου). Το προβλημμα μου ειναι οτι αμα το κανω θελω να ειναι σε ενα πολυ καλο πανεπιστημιο αλλα δεν γνωριζω πιο ειναι αυτο. Εχω ψαξει και εχω βρει στο Ε.Α.Π, στο Πανεπιστημιο Πειραια (αν και δεν νομιζω αυτο να κανει εξ αποστασεως), στο Heriot Watt University της Σκωτιας κ.α. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αξιζει να το κανω το συγκεκριμενω Μεταπτυχιακο και αν παρω την αποφαση να ξεκινησω σε ενα Πανεπιστημιο το οποιο θα εχει ενα δυνατο ονομα και το χαρτι του θα μετραει!! Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα και ελπιζω να με βοηθησετε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.