Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ilias_kap

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Ilias_kap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το Διεθνές Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης (Global Internship Program) είναι το πρόγραμμα της AIESEC, που σου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις τις ηγετικές σου ικανότητες και τα προσωπικά σου χαρακτηριστικά, μέσα από μια επαγγελματική εμπειρία πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό σε ένα διεθνές περιβάλλον ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Global i-Talent παρέχει επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής. Αν θες να κάνεις πρακτική πάνω σε software development, mobile applications, web development ή engineering, τότε το Global i-Talent είναι αυτό που ψάχνεις. Δες περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και συμπλήρωσε την αίτηση ενδιαφέροντος εδώ: http://aiesec.gr/global-talent/ Merry xmas and a happy new year everybody! Click here to view the είδηση
  2. Το Διεθνές Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης (Global Internship Program) είναι το πρόγραμμα της AIESEC, που σου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις τις ηγετικές σου ικανότητες και τα προσωπικά σου χαρακτηριστικά, μέσα από μια επαγγελματική εμπειρία πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό σε ένα διεθνές περιβάλλον ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Global i-Talent παρέχει επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής. Αν θες να κάνεις πρακτική πάνω σε software development, mobile applications, web development ή engineering, τότε το Global i-Talent είναι αυτό που ψάχνεις. Δες περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και συμπλήρωσε την αίτηση ενδιαφέροντος εδώ: http://aiesec.gr/global-talent/ Merry xmas and a happy new year everybody!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.