Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

darious

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

darious's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας Για να γινω ποιο συγκεκριμενος Ειμαι ιδιώτης και κατασκευασα μια 5ωροφη οικοδομη με πιλωτη στην οποια διαμενω και εγω. Πουλησα καποια απο τα διαμερισματα. Δεν εχω κανει συγγραφη υποχρεωσεων με αυτους γιατι τα παραλαβαν ετοιμα. Στα σχεδια της οικοδομης δεν υπαρχει περιφραξη. Γυρω απο την οικοδομη(στις τρεις πλευρες) υπαρχει μανδρα και μπροστα ειναι ανοιχτη για να εχουν προσβαση τα αυτοκινητα στα παρκινγκ. Οι αγοραστες μου καναν αγωγη γιατι δεν τους εβαλα μπροστα στο οριο της οικοδομης συρομενη καγκελοπορτα. Ρωταω τωρα αν ειμαι υποχρεωμενος να βαλω καγκελα και καγκελοπορτα και αν δεν ειναι υποχρεωτικο απο που θα το παρω εγγραφα για το δικαστηριο. Ευχαριστω
  2. Καλημερα σας Προκειται για πολυκατοικια με πιλωτη, περιφαγμενη στις 3 πλευρες με μανδρα και ανοιχτη μπροστα. Θα ηθελα να μαθω αν η περιφραξη μπροστα στην οικοδομη με καγκελοπορτα ειναι υποχρεωτικη. Στα σχεδια της οικοδομης δεν υπαρχει περιφραξη, ουτε σε συγγραφη υποχρεωσεων, και που μπορω να απευθυνθω για να μου το δωσουν εγγραφα για να το χρησιμοποιησω δικαστικα. ΥΓ. Ο μηχανικος μου, και αλλους που ρωτησα δεν μπορεσαν να μου δωσουν απαντηση. Εαν μπορουσατε να μου συστησετε καποιον να μου απαντησει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.