Μετάβαση στο περιεχόμενο

kdimitriou

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

kdimitriou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες για την έκδοση Πιστοποιητικού Πυρασφάλειας για Αναψυκτήριο με άδεια του 95 και τακτοποίηση. Για την έκδοση τοιυ πιστοποιητικού μου ζητείται από την πυροσβεστική μελέτη παθητική και ενεργητικής σφραγισμένη από πολεοδομία. Γνωρίζει κάποιος την ακριβή διαδικάσία, πρέπει πχ να προσκομίσω την τακτοποίηση στη πολεοδομία ή κάποιο άλλο έγγραφο. Ευχαριστώ πολύ
  2. Και εγώ την ίδια απορία έχω. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μας απαντήσει;
  3. Τελικά έχει ενημερωθεί το gsis? To πεδίο εξακολουθεί να είναι προαιρετικό ? Δε βρίσκω καμία επίσημη ανακοίνωση...
  4. Ευχαριστώ rootbreaker για τις πληροφορίες! Άρα κάνουν καλή δουλειά τα σεμινάρια (case studies κλπ..). Θα τα έχω υπόψιν για το μέλλον, γιατί μου έχουν ζητήσει.
  5. Όντως τσιμπημένα τα κόστη... Είναι απαραίτητο να είσαι πιστοποιημένος? Χώρια από την κατατόπηση και το υλικό που θα σου δώσουν.. Γραφόμαστε μετά τα σεμινάρια στα γραφεία πιστοποίησης??
  6. Ορίστε και από το help του προγράμματος, που το αναφέρει : Σε περίπτωση που το εξεταζόμενο κτίριο / τμήμα κτιρίου διαθέτει φωτοβολταϊκά (ΦΒ) για κάλυψη του συνόλου ή μέρους των αναγκών του σε ηλεκτρική ενέργεια και όχι για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που εγχέεται στο δίκτυο ... Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση σεναρίου επέμβασης που εξετάζεται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.
  7. Ναι, δεν τα συμπεριλαμβάνεις για το λόγο που αναφέρει ο tetris.
  8. Καλησπέρα και από εμένα. Ναι είναι κατηγορία Δ λόγω του μη ύπαρξης μηχανικού αερισμού. Θεωρώ ότι πρέπει να μπουν και οι καταναλώσεις από τον φωτισμό έξω, συμπεριλαμβάνονται στις καταναλώσεις του κτιρίου.
  9. ΑΠΘ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ - 2010
  10. Γεια σας και από εμένα. Μου έχει ανατεθεί η μελέτη Η/Μ σχεδίων πισίνας εμβαδού <100 τ.μ οικιακής χρήσης. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου την βοήθεια σας κυρίως στο τι αναγράφουμε στην τεχνική έκθεση. Αν κάποιος κάποια πρότυπη μελέτη θα βοηθούσε πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.